Ce salariu avea Mirela Vaida la primul job: „Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament”

Dacă multe dintre vedetele noastre autohtone şi-au început cariera "de jos", având diverse joburi, la Mirela Vaida lucrurile au stat diferit. Vedeta a lucrat dintotdeauna în televiziune, primul serviciu l-a avut în anul doi de facultate, când a prezentat o emisiune live.

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 07:19
Ce salariu avea Mirela Vaida la primul job: „Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament”

Mai mult decât atât, prezentatoarea de la Antenă îşi aminteşte că avea salariul mai mare decât mama ei, care era învăţătoare. Mirela Vaida câştiga lunar 1400 de lei, în timp ce părintele ei primea 1000 de lei. Tot la acea vreme, şi-a achiziţionat şi primul apartament, prin credit, la care plăteşte rată şi acum.

În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate.

Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum”, a spus aceasta pentru Ok Magazine.

Citeşte şi: Mirela Vaida nu şi-a trimis copiii la grădiniţă. Mesajul dur pe care îl transmite autorităţilor

Mirela Vaida şi soţul ei au împlinit 11 ani de căsnicie

Mirela Vaida şi soţul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, familia lor este completată de cei trei copii, aşadar au parte de multă „adrenalină”. Cei doi au sărbătorit recent unsprezece ani de căsătorie.

În timp ce toată familia a plecat la cumpărături, prezentatoarea TV a rămas acasă, pentru a se găti. Însă, a avut o mare surpriză, soţul ei a surprins-o cu un cadou foarte frumos, un parfum, o pereche de cercei şi o brăţară.

Astazi implinim 11 ani de casnicie!!! 19.09.2009!! A plecat familionul in oras, la cumparaturi! Eu am ramas sa sarbatoresc cum stiu mai bine: la cratita!! Asa ca va astept la masa: supa de fasole verde, supa de galuste, tocanita de cartofi cu afumatura, orez cu pui si ciuperci!! Hai, la multi ani!!!! Tocmai mi-am pus un pahar de vin alb cu 3 cuburi de gheata!!

Mi-a luat cadou un parfum superb și niște cercei superbi cu o piatră verde și o brățară superbă, a transmis Mirela Vaida pe Instagram.