Ce salariu câștigă un angajat la shaormeriile Spartan. Câți bani scoate din buzunar Ștefan Mandachi în fiecare lună

Restaurantele Spartan sunt patronate de cunoscutul afacerist sucevean, Ștefan Mandachi, care a reușit să își francizeze business-ul în afara granițelor. În aceste momente, omul de afaceri are în jur de 1.000 de angajați în cele 79 de locații.

16 nov. 2022, 15:38
Ce salariu câștigă un angajat la shaormeriile Spartan. Câți bani scoate din buzunar Ștefan Mandachi în fiecare lună

Ce salariu câștigă un angajat la shaormeriile Spartan. Restaurantele Spartan sunt unele dintre cele mai cunoscute și apreciate shaormerii din România. Buisness-ul îi aparține omului de afaceri sucevean, Ștefan Mandachi, cunoscut ca fiind cel care a inaugurat, în mod simbolic, 1 metru de autostradă în România.

Citește și Falafel pufos, rețetă mănăstirească. Gustos și nutritiv, numai bun de consumat în post

Omul de afaceri a deschis în anul 2012, primul restaurant Spartan, pe care într-un timp relativ scurt a reușit să îl transforme într-o franciză de succes în țări, precum Austria și Spania.

În aceste momente, rețeaua Spartan care numără 79 de restaurante este extinsă în 28 de orașe din românia și concurează cu giganți precum McDonalds sau KFC.

Pentru că cei aproximativ 1.000 de angajați nu reușesc să mai facă față cererii tot mai mari, Ștefan Mandachi a început să facă angajări și caută români serioși cu care să lucreze.

Ce salariu câștigă un angajat la shaormeriile Spartan

Angajații care lucrează în bucătăria restaurantelor Spartan câștigă lunar undeva între 1.500 și 1.900 de lei, la aceste sume se adaugă bonurile de masă.

Salariile celor care lucrează in front, adică casierii, sunt un pic mai mari. Aceștia încasează lunar aproximativ 2.000 de lei, plus bonurile de masă.

Cei care au o funcție de management, de pildă un asistent manager au un salariu de aproximativ 3.000 de lei, plus bonurile de masă.

Bineînțeles că managerii încazsează lunar un salariu mult mai mare față de ceilalți angajați. Această regulă se aplică și în retaurantele Spartan, unde un director de restaurant primește aproximativ 4.000 de lei, plus bonurile valorice de masă.

Salarile pe care le oferă Ștefan Mandachi angajaților săi din rețeaua Spartan nu sunt deloc mari, dar ele sunt adaptate la piața din România.

Citește și Vești bune pentru români! Guvernul decide cum va crește salariul minim. Acesta ar putea să ajungă la 3200 lei brut