Ce salariu câștigă un șef de raion în România. Ce presupune acest rol într-un magazin

Un angajat pe poziția de șef de raion câștigă un salariu destul de mare, având în vedere salariile din țara noastră. Iată ce beneficii extrasalariale primesc cei care ocupă acest post.

25 iul. 2023, 22:30
Ce salariu câștigă un șef de raion în România. Ce presupune acest rol într-un magazin
Ce salariu câștigă un șef de raion

Un angajat pe poziția de șef de raion are un salariu care variază între 800 și 1.000 de euro net/lună, potrivit datelor de la platforma de recrutare online BestJobs, citate de zf.ro.

„Joburile în retail au atras cele mai multe aplicări în prima jumătate a anului 2023. Este un domeniu în care cererea de personal este în general constantă, indiferent de sezon sau de ciclurile economice, companiile din retail au nevoie de angajaţi pentru a-şi deservi clienţii.  Una din poziţiile cu o ofertă mare de angajare este cea de şef raion, un rol ce presupune organizarea, planificarea şi verificarea activităţilor departamentului din responsabilitate în raport cu nevoile magazinului. Angajatorii caută pentru job candidaţi cu studii medii, experienţa în domeniul comercial, cunoştinţe bune de operare PC şi experienţă în coordonarea echipelor. Oferta salarială este între 800 şi 1000 euro net lunar”, a declarat Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, pentru sursa citată.

Citește și: Salariu net de peste 6.000 de lei. Cine sunt bugetarii care primesc bani mai mulţi pe card

Unele dintre beneficiile extrasalariale și bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt:

  • tichete de masă;
  • bonusuri de performanță;
  • zile suplimentare de concediu;
  • asigurare de sănătate;
  • formare profesională.

Citește și: Vouchere la privat. Beneficiul extrasalarial foarte accesat de angajatori şi angajaţi. Echivalează cu al 13-lea salariu

În prezent, există 1.282 de posturi vacante pentru poziția de șef de raion disponibule pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunțuri de angajare active. Cele mai multe anunțuri de angajare pentru această poziție sunt în Arad, Constanța, Alba, Craiova, Timișoara și Bistrița-Năsăud.