Ce salariu câștigă un vânzător la Lidl. Lanțul de hipermarketuri face angajări în mai multe orașe din țară

Ce salariu câștigă un vânzător la Lidl. Chiar dacă poate părea greu de crezut, un angajat poate ajunge să câștige mai mult decât minumul pe economie, fără să aibă studii superioare.

22 mart. 2023, 17:27
Ce salariu câștigă un vânzător la Lidl. Lanțul de hipermarketuri face angajări în mai multe orașe din țară
Ce salariu câștigă un vânzător la Lidl

Ce salariu câștigă un vânzător la Lidl. Lanțul de hipermarketuri Lidl face angajări în această perioadă în zeci de orașe din țară, pe poziții foarte variate, cum ar fi vânzător, lucrător în depozit, operator de date, responsabil de mediu, manager de grupă, consultant taxe, manager de vânzări zonal, asistent de manager sau manager de magazin, potrivit BestJobs.ro.

Ce salariu câștigă un vânzător la Lidl

De exemplu, un casier angajat full time în Vaslui, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2022 un salariu lunar net de 3.000 de lei. Un vânzător angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în august 2022 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un casier angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în februarie 2022 un salariu lunar net de 2.523 de lei, tichete de masă de 400 de lei lunar și un bonus de 3.500 de lei pe an.

Un lucrător comercial angajat full time în Suceava, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în august 2021 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un lucrător în depozit ce lucra full time în Chiajna, având o experiență de mai puțin de un an, câștiga în mai 2022 un salariu lunar net de 2.176 de lei pe lună, un bonus de 200 de lei lunar și tichete de masă de 400 de lei lunar.

Un casier încasator angajat full time în Balotești, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2022 un salariu lunar net de 2.481 de lei. Un vânzător angajat full time în Târgu Jiu, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iulie 2022 un salariu lunar net de 2.400 de lei.

Un casier angajat full time în Oradea, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în august 2022 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un vânzător/ casier angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2022 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Citește și: Produse utile pentru șoferi și meșteri, la Lidl. Ce articole au fost introduse în ofertă

Ce se oferă:

  • Un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat;
  • Salariu motivant cu majorări salariale garantate anual;
  • Tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii;
  • Sporuri salariale atractive, bonusuri și prime ocazionale;
  • Asigurare medicală privată și asigurare de accidente;
  • Pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei;
  • Zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl și o zi cadou cu ocazia zilei de naștere.