Lidl România, anunț oficial pentru clienți. Schimbări importante în toate magazinele din țară

Lidl România vine cu vești bune pentru clienții din toată țara. Noi schimbări în magazine începând de săptămâna viitoare.

10 mart. 2023, 17:31
Lidl România, anunț oficial pentru clienți. Schimbări importante în toate magazinele din țară
Lidl România, surprize pentru toți clienții

Schimbări importante în toate magazinele Lidl din România. Lanțul de supermarketuri face o serie de modificări începând de săptămâna viitoare, potrivit companiei.

De luni vor fi disponibile la Lidl noi produse de la Cămara Noastră, pe lângă acestea fiind introduse și cele în stil britanic sau irlandez, ceea ce va crea o varietate foarte mare e produse din care clienții vor putea alege, însă pentru o perioadă limitată de timp.

Citește și: Kaufland anunță schimbări în toate magazinele. Românii se vor putea bucura de cele mai mici prețuri pentru o varietate de produse

Pe site-ul Lidl găsiți informații suplimentare cu privire la unele produse pe care le veți putea găsi pe rafturi de săptămâna viitoare, deoarece catalogul oficial cu promoțiile ce vor fi oferite a fost deja publicat.

Această campanie se desfășoară la fel ca și celelalte campanii Lidl, așa că tot ce trebuie să faceți este să consultați catalogul și să alegeți ce doriți ce cumpărați.

 

Citește și: Atenţie când faci cumpărături la Lidl, Kaufland sau Carrefour: ce trebuie să citeşti pe etichete, chiar dacă sunt litere foarte mici

„Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 13 – 19.03.2023. Ți-am pregătit bunătăți din Cămara Noastră, produse în stil britanic și irlandez, articole pentru grădină și multe surprize pentru întreaga familie!

Te așteptam de astăzi cu ustensile pentru micii grădinari: de la masp cu băncuțe din lemn și leagăn tip cuib, până la bucătărie de exterior și multe altele. Tu cât de des mergi cu bicicleta? Fii activ/ă și echipează-te corespunzător cu accesoriile Crivit din noua ofertă Lidl”, se arată într-o postare a supermarket-ului, pe Facebook.