Ce salariu primește un casier la KFC în 2023. Care e condiția ca să primească un bonus de 50% din câștigurile lunare

KFC e printre cele mai populare lanțuri de restaurante de tip fast-food din România. O mulțime de tineri aflați la început de drum aleg să se angajeze într-un astfel de local pentru a-și câștiga existența.

26 mart. 2023, 11:04
Ce salariu primește un casier la KFC în 2023. Care e condiția ca să primească un bonus de 50% din câștigurile lunare

În cazul în care vă întrebați ce beneficii salariale au casierii care lucrează la KFC, veți afla toate aceste detalii în rândurile ce urmează.

Munca într-un restaurant de tip fast-food, unde clienții vin și pleacă constant, nu e ușoară deloc. Casierii, pe lângă faptul că se ocupă să servească clienții cu ceea ce au comandat, au multe alte responsabilități, trebuie să se ocupe și de păstrarea curățeniei utilajelor și a locației.

În momentul de față sunt peste 90 de restaurante KFC în România, iar reprezentanții lanțului de restaurante au anunțat că fac angajări pentru job-ul de casier.

Citește și Cât câștigă un angajat la KFC în octombrie 2022. Ce șanse sunt ca să avansezi și să primești și bonus

În anunțul respectiv sunt specificate și responsabilitățile pe care trebuie să le îndeplinească cel care e angajat pe această poziție. Așadar, un casier trebuie să pregătească produsele, să se asigure că vor fi servite corespunzător și să estimeze necesarul produselor. În plus, periodic va trebui să participe la inventare și să păstreze curățenia la locul de muncă.

Pentru postul de casier se încasează un salariu lunar net de 2.900 de lei. Pe lângă salariul de bază, se oferă și tichete de masă, dar și bonus de performanță din a treia lună de la angajare. Pentru a primi un bonus de 50% din salariu net, angajatul trebuie să aibă o vechime de un an în companie.

Salariul pentru postul de casier a crescut în ultimele luni. În octombrie 2022, un casier la KFC primea 2.600 de lei net pe lună.

Citește și Ce salariu câștigă un angajat la Popeyes! Concurentul KFC îi plătește pe lucrătorii din restaurantele din mall cu venituri destul de mici pe lună!

Programul unui casier e flexibil. Se lucrează în ture de 12, 8, 6 și 4 ore, dar și în weekend. La final de program e asigurat transportul, acesta va fi decontat. Angajatul va beneficia de contract de muncă pe perioadă nedeterminată, va avea 21 de zile de concediu de odihnă și va beneficia de un program de instruire. Totodată, de Paște și de Crăciun se oferă prime.

Ce beneficii există pentru postul de casier la KFC

 • Venit NET de la 2900 lei (Venitul net lunar include salariul net, tichetele de masă şi bonusul de performanţă, din a treia luna de colaborare, conform criteriilor de acordare);
 • Program de lucru variat şi flexibil, în ture: 12h, 8h, 6h, 4h, weekend;
 • Acces facil în locaţie astfel încât să ai mai mult timp pentru tine;
 • Majorări salariale în raport cu timpul petrecut în companie: 1 an, 2 ani;
 • Decont transport la tura de închidere a restaurantului;
 • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;
 • Numar zile concediu de odihnă: 21;
 • Bonus vechime 1 an în companie – 50% din salariu net;
 • Program intern de recomandări viitori angajaţi, cu recompensă financiară;
 • Prime cu ocazia sărbătorilor de Paşte şi Crăciun;
 • Program clar de instruire şi dezvoltare personală şi profesională;
 • Siguranţa unui loc de muncă stabil şi corect, pe termen lung.