Ce salariu câștigă un angajat la Popeyes! Concurentul KFC îi plătește pe lucrătorii din restaurantele din mall cu venituri destul de mici pe lună!

Popeyes România, un lanț american de restaurante cu servire rapidă, se pregătește pentru deschiderea unui nou restaurant în București, în Afi Cotroceni, pe data de 20 august. De asemenea, se pregătește inaugurarea unui nou restaurant și în Drumul Taberei.

09 aug. 2022, 08:26
Ce salariu câștigă un angajat la Popeyes! Concurentul KFC îi plătește pe lucrătorii din restaurantele din mall cu venituri destul de mici pe lună!

În această perioadă, Popeyes România angajează 50 de casieri și lucrători în bucătărie, pentru unitățile deschise deja, cele din Băneasa Shopping City și Park Lake, și pentru cele două care urmează să fie inaugurate.

Angajatorii oferă candidaților selectați pentru posturile de casier și lucrător în bucătărie salarii de 3.000 de lei lunar pentru normă întreagă, formate din salariu net de circa 2.400 de lei lunar, primă, tichete de masă, potrivit informaţiilor obţinute de Economica.

„Împreună cu managerul tău vei fi o gazdă bună și vei crea cea mai bună experiență pentru clienții Popeyes. Vei interacționa cu oaspeții și te vei asigura că primesc tot ce au nevoie, oferindu-le mâncare proaspăt pregătită și de cea mai bună calitate; vei ajuta la menținerea standardelor de calitate și igienă alimentară în bucătăria Popeyes (…) vei pregăti produsele după o rețetă unică, din Louisiana”, potrivit anunţului de recrutare.

Ce salariu câștigă un angajat la Popeyes

Pentru acest post, se califică candidații care au un an – doi experiență relevantă și care știu să lucreze la PC. Cei selectați pot primi venituri cuprinse între 3.400 de lei şi 3.500 de lei net lunar, formate din salariu şi tichete de masă. Programul de lucru pentru acest post e de 8-11 ore şi poate fi planificat în ture.

Mai mult, Popeyes Romania recrutează şi un specialist IT, cu cel puţin un an experienţă într-un post similar, căruia îi oferă salariu cuprins între 4.500 de lei şi 5.000 de lei net lunar, conform anunţului de angajare obţinut de Economica.net. Pentru acest post angajatorii caută un candidat care are cunoştinţe despre infrastructură IT şi reţelistică, SQL, Oracle. Candidatul potrivit pentru acest are cunoştinţe medii de engleză şi permis de conducere categoria B.

Primul restaurant a fost deschis în aprilie 2022 în Băneasa Shopping City, iar al doilea restaurant a fost deschis în Park Lake pe 30 iunie.

Cât câștigă un angajat la KFC

Pentru pozitiile de Personal Restaurant (Casier, Lucrător Bucătărie, Curier, Asistent Instruire), veniturile nete (conținând salariu net, tichete de masă și bonus de performanță acordat conform criteriilor interne), pot ajunge începând de la 2.600 lei net/lună, pentru o normă de 8 ore/zi, pentru un program de 5 zile pe săptămână. In cazul unui manager, venituri nete (conținând salariu net, tichete de masă și bonus de performanță acordat conform criteriilor interne) pot ajunge începând de la 4.150 lei net/lună.

Citește și Primul restaurant fast-food Popeyes s-a deschis în România. Zeci de persoane au stat câte două ore la coadă să-și cumpere de mâncare. Ce prețuri sunt

Citește și Popeyes se extinde în mall-urile din București. Al doilea restaurant se deschide la finalul lunii iulie