Ce salariu primește un casier la McDonald’s, în 2024. În plus, angajații au reducere 50% la produsele preferare în timpul programului

Lațul de restaurante McDonald's este prezent în majoritatea orașelor mari din țară, iar mulți tineri, mai ales în timpul facultății, aleg să lucreze aici pentru niște bani în plus.

28 ian. 2024, 08:38
Ce salariu primește un casier la McDonald’s, în 2024. În plus, angajații au reducere 50% la produsele preferare în timpul programului
Ce salarii primesc angajații de la McDonald's

Un motiv pentru care studenții aleg să lucreze la McDonald’s este acela că nu ai nevoie de experiență anterioară în domeniu, un factor important pentru un tânăr aflat la început de drum. Dar ce salariu are un angajat McDonlad’s în București?

Potrivit unui anunț de angajare postat pe un site specializat, lanțul caută casieri pentru restaurantele din Capitală. Potrivit anunțului, cei ce doresc să se angajeze pe această poziție trebuie să aibă studii medii (liceul) finalizate, să aibă o atitudine pozitivă și orientată către client, dar și abilități de lucru în echipă.

Citește și: Furatul miresei, tradiție reinventată la Iași. Tânăra, plimbată cu roaba, în noaptea nunții, de invitați deghizați în muncitori. Mireasa a dat meniul de la nuntă pe un meniu de la McDonalds

Angajatul trebuie să fie „prezent la locul potrivit” pentru a le oferi produsele preferate clienților.

„Zâmbești mereu în interacțiunea cu clienții, asimilezi informații și abilități practice despre produse, materii prime și termene de garanție, echipamente, tehnici de vânzare, lucrul cu oamenii”, se mai arată în anunțul de angajare.

Ce salariu oferă McDonald’s

Potrivit anunțului, angajatul va avea un pachet salarial de până la 3.200 de lei net pentru o normă de 8 ore, suma fiind commpusă din salariul fix, tichete de masă de 30 de lei/zi, sporuri și bonusuri.

Citește și: Cine sunt bugetarii care poate obține un spor de 50% din salariu în 2024

Compania mai oferă abonament medical și posibilitatea de a lucra în ture și în weekend. Angajatul beneficiază de 21 de zile de concediu de odihnă pe an și zile libere pentru evenimentele speciale.

„Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate în timpul programului de lucru. Posibilitatea de a lucra în restaurantul McDonald’s din apropierea casei (în limita posturilor vacante). Training gratuit pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, lucru în echipă sau abilități specifice industriei alimentare”, se mai arată în lista de beneficii din anunțul de angajare.