Ce șanse are Dana Roba ca fruntea să îi fie reconstruită complet. Medicii i-au dat verdictul make-up artistei: ”Niciodată!”

După ce Dana Roba a fost aproape omorâtă de soțul ei, Daniel Balaciu, make-up artista încearcă să își continue viața așa cum poate. Este bine știut și faptul că Dana Roba a rămas cu fruntea foarte afectată, acolo unde a fost lovită cu un ciocan.

31 ian. 2024, 21:40
Ce șanse are Dana Roba ca fruntea să îi fie reconstruită complet. Medicii i-au dat verdictul make-up artistei: ”Niciodată!”
Cât cere Dana Roba pentru un pensat. Internauții o acuză că profită de mila oamenilor: „E bătaie de joc!”

Dana Roba a suferit răni cumplite după ce a fost bătută crunt de Daniel Balacu. A fost mutilată, iar multe cicatrici vor rămâne pe pielea ei pentru totdeauna.

Citește și Dana Roba nu are milă pentru fostul soț care a fost la un pas să o omoare cu ciocanul: „Îl execut silit! Îl las fără tot ce are”

Cea mai afectată de bătăi este fruntea, unde Daniel Balaciu a lovit-o cu un ciocan. Make-up artistul a spus ce șanse are ca fruntea ei să fie refăcută complet de medici.

Nu de mult, Dana Roba a fost la un pas de moarte, când încă soțul ei, Daniel Balaciu, a bătut-o crunt cu un ciocan.

Acum este mai bine ca niciodată, muncește și are grijă de fetițele, dar va rămâne pentru totdeauna cu amintiri neplăcute din cea mai grea zi a vieții ei.

Dana Roba nu va scăpa niciodată de rănile de pe frunte, motiv pentru care a declarat că își va face breton. Se pare că medicii nu vor putea să îi reconstruiască complet fruntea.

De altfel, problemele femeii nu se opresc aici. Dana Roba a spus că a rămas pentru totdeauna fără gust și miros, după ce loviturile lui Daniel Balaciu i-au afectat simțurile.

Chiar și așa, Dana Roba are parte de susținere și dragoste în familia ei, iar acest lucru o va ajuta să treacă peste cea mai grea încercare a vieții sale.

„Nu! Niciodată! Am nevoie de reconstrucție, iar gustul și mirosul le-am pierdut pentru totdeauna. Îmi voi lăsa breton, pentru că la operație va trebui să mă tundă, din nou, cheală”, a scris Dana Roba pe Instagram.

De câteva zile se simte rău

Make-up artistul se confruntă cu probleme de sănătate, în aceste momente. De câteva zile, Dana Roba are stări de rău din cauza norovirusului, o boală care îi provoacă simptome grave.

Vestea bună este că le are alături de fetițele ei, iar împreună vor trece cu bine peste aceste probleme.

„Vreau să vă spun că nu sunt bine! Am luat norovirus de la fetițele mele, ele au adus de la școală, de la grădiniță, adică vărsături foarte, foarte abundente, dureri de cap, dureri abdominale, dureri de stomac, deci o deshidratare puternică! Norovirus este un virus foarte urât și îți ia toate puterile, toate stările.

Citește și Dana Roba vrea să vândă „apartamentul groazei” unde și-a văzut moartea cu ochii. Ce i-a cerut soțul său, din pușcărie: „Nu știe ce era cu el atunci”

Vreau să vă spun că am o stare de neputință, nu pot să stau în picioare nici măcar cinci minute. Mă simt foarte rău, dar va veni o doamnă asistentă la mine și îmi va pune o perfuzie cu ceva pentru hidratare. Mă bucur că am luat tratamentul corect pentru a încetini voma și toate stările astea”, a spus Dana Roba, pe Instagram.