Ce șanse are fiul lui Piedone să fie susținut de PSD la Primăria Sectorului 5. „Poate moşteni de la tată bune obiceiuri, educaţie”

Robert Cazanciuc, senator PSD şi fost ministru al Justiției în Guvernul Ponta, a comentat intenția fiului fostului edil Cristian Popescu Piedone de a candida la Primăria Sectorului 5.

12 mai 2022, 22:59
Ce șanse are fiul lui Piedone să fie susținut de PSD la Primăria Sectorului 5. „Poate moşteni de la tată bune obiceiuri, educaţie”
Ce șanse are fiul lui Piedone să fie susținut de PSD la Primăria Sectorului 5

Ce șanse are fiul lui Piedone să fie susținut de PSD la Primăria Sectorului 5. Robert Cazanciuc a spus despre sentinţă că este foarte greu din afară să explici aceste lucruri şi este foarte multă încărcătură emoţională, pentru că oamenii aşteptă pedepse exemplare.

Ce șanse are fiul lui Piedone să fie susținut de PSD la Primăria Sectorului 5

„Dacă 4 ani sau 11 ani înseamnă mult sau puţin… trebuie văzut ce încadrări au şi cum au apreciat judecătorii, probabil, la un moment dat, acest dosar va fi public şi lumea va vedea”, a declarat Robert Cazanciuc, la Profit TV. „Este o judecată venită pe probe. Mi-e greu să spun dacă e mult şase ani sau puţin, e mult din perspectiva celor care şi-au pierdut copiii acolo, sunt cazuri care şi azi, după 5 sau 6 ani, nu sunt trimişi în judecată”, a mai spus fostul ministru al Justiţiei.

Fiul primarului Piedone, prima reacție după condamnarea tatălui său: „Ești un erou!”

Despre anunţul lui Vlad Popescu Piedone, legat de candidatura la Primăria Sectorului 5, senatorul PSD a afirmat că „poate moşteni de la tată bune obiceiuri, educaţie” şi că nu ar vrea să transferăm către copii o formă de vinovăţie a tatălui. „Ştiu că este într-o organizaţie, nu ştiu unde, faptul că a ales să fie social-democrat este opţiunea fiului. Nu ştiu dacă au făcut o alianţă, nu cred că au candidat pe liste altele decât PSD. Asta nu înseamnă că va fi susţinut de PSD pentru a candida la primărie, organizaţia de Bucureşti va decide cine e cel mai bun candidat”, a mai spus Robert Cazanciuc.

Ce avere are Cristian Popescu Piedone. Primarul condamnat la închisoare deține numeroase terenuri și autoturisme