Ce șanse au echipele românești în returul din Conference League?

CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi vor disputa în această săptămână manșa retur din turul 2 preliminar din Conference League. În prima manșă, CFR Cluj și Sepsi au câștigat, Universitatea Craiova a remizat în Albania, în timp ce FCSB a pierdut cu Saburtalo.

25 iul. 2022, 17:38
Ce șanse au echipele românești în returul din Conference League?

Ce șanse au echipele românești în returul din Conference League? Miercuri, CFR Cluj o va întâlni de la ora 18:00 pe Inter Club d’Escalades din Andorra, dar soarta calificării a fost tranșată într-o măsură foarte mare încă din partida tur. Ardelenii s-au impus cu 3-0 și diferența de valoare este foarte mare.

Joi, de la ora 20:00, Sepsi va merge în Slovenia pentru a juca cu Olimpija Ljubljana. În tur, formația lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 3-1. De la ora 20:30, FCSB va primi vizita lui Saburtalo și are o misiune dificilă, după ce a pierdut în tur cu 1-0. În plus, Toni Petrea tocmai și-a dat demisia din funcția de antrenor. Tot de la aceeași oră, Universitatea Craiova se va duela cu Vllaznia din Albania, într-o partidă care începe de la 1-1 scorul din tur.

Echipele noastre sunt cotate cu șanse bune să ajungă în turul 3

Conform agențiilor care oferă cote pariuri sportive fotbal , CFR Cluj are o cotă infimă la victorie în Andorra – 1.22 (gazdele au 13.75, iar egalul are cota 5.50). FCSB are, și ea, o cotă foarte mică pentru un succes în timpul regulamentar, aceasta fiind doar 1.33 (egalul are cota 4.75, iar victoria lui Saburtalo are 9.00). Situația e asemănătoare și la Universitatea Craiova, care are 1.28 să o învingă pe Vllaznia (egalul are cota 5.20, iar succesul oaspeților are 10.00). Ceva mai echilibrat se anunță duelul dintre Olimpija și Sepsi, în care echipa noastră are 2.80 la victorie (cota 3.00 pentru egal și 2.60 pentru victoria slovenilor).

Meciurile din preliminariile Conference League  îi vor ține așadar cu sufletul la gură pe fanii echipelor, dar și cei pasionați de pariuri vor avea un interes deosebit. Pentru ei, în cele ce urmează am realizat o prezentare a partidelor plus trei ponturi interesante.

 

  1. Universitatea Craiova – Vllaznia: un meci între echipe cărora le place să marcheze

Universitatea Craiova nu a arătat bine de la venirea lui Laszlo Balint pe bancă. Echipa pare lipsită de creativitate în faza ofensivă, în timp ce în apărare problemele rămân la un nivel ridicat. Oltenii au încasat gol în toate cele trei meciuri oficiale disputate în acest an, dar partea bună este că echipa și marchează. Per total, în cinci din ultimele șase meciuri disputate, Craiova a primit gol.

Pe de altă parte, Vllaznia este, și ea, o echipă obișnuită să atace. A marcat în ultimele 6 meciuri oficiale disputate și are jucători interesanți în linia de atac. Având în vedere slăbiciunile din defensiva oltenilor, Vllaznia poate marca din nou. Iar pariul ambele marchează are o cotă foarte bună: 2.17.

 

 

  1. FCSB – Saburtalo: roș-albaștrii sunt în criză

 

Vicecampioana României este în criză în startul acestui sezon, iar înfrângerea din derby-ul cu Rapid l-a determinat pe antrenorul Toni Petrea să își anunțe demisia. FCSB a pierdut prima manșă din Georgia cu 1-0, dar scorul putea fi mai mare, ținând cont că georgienii au mai avut două ocazii mari în partea secundă.

 

Marea problemă a celor de la FCSB este în atac, în condițiile în care echipa a marcat un singur gol în trei partide. Se simte multă crispare, în timp ce cei de la Saburtalo vor veni probabil pentru a se apăra pe două lunii. În aceste condiții, poate fi luat în calcul un rezultat de egalitate la pauză, care are cota 2.45.

 

 

  1. Olimpija Ljubljana – Sepsi: Formația lui Cristiano Bergodi e în formă

 

Sepsi a început sezonul foarte bine, cu un succes în Supercupa României contra lui CFR Cluj, o remiză în deplasare la Craiova, un succes cu 3-1 contra celor de la Olimpija, iar în ultima etapă din campionat a învins FC Argeș cu 4-0. Cristiano Bergodi are la dispoziție multe soluții în toate compartimentele, iar lotul este echilibrat.

 

În ultimele șase meciuri oficiale, cei de la Sepsi au marcat cel puțin două goluri, ceea ce spune multe despre apetitul lor ofensiv. De partea cealaltă, cei de la Olimpija au marcat în toate cele cinci meciuri oficiale disputate în acest sezon. Astfel, cei care joacă la pariuri își pot îndrepta atenția către selecția peste 2.5 goluri, care are cota 2.20.

 

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.