Ce scrie în motivarea eliberării lui Cristi Borcea. Fostul finanţator al Dinamo a participat la peste 150 de activităţi educative

Judecătorii Tribunalului Ilfov au explicat în motivarea eliberării condiționate a lui Cristi Borcea, fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo, faptul că omul de afaceri nu a avut abateri disciplinare în timpul detenției și a participat la peste 150 de activități socio-educative, cursuri religioase și artistice.

RomaniaTV.net
27 mai 2020, 14:09
Ce scrie în motivarea eliberării lui Cristi Borcea. Fostul finanţator al Dinamo a participat la peste 150 de activităţi educative

Cristi Borcea a muncit în toate penitenciarele în care a fost închis, cum ar fi Slobozia, Poarta Albă, Valu lui Traian, Jilava. Fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo a lucrat la centrala termică, la spălătorie, la punctul de prelucrare deţinuţi.

Citeşte şi: Cristi Borcea se implică din nou financiar la Dinamo, alături de fiul său Patrick

„Petentul a arătat că nu figurează cu nicio sancţiune disciplinară, participând în total la peste 150 de activităţi socio-educative constând în concursuri tematice, cursuri, recenzii de cărţi”, arată motivarea instanţei, potrivit Mediafax.

Citeşte şi:IMAGINI FABULOASE Cristi Borcea poartă mască, dar nu împotriva Covid-19, ci împotriva cearcănelor FOTO

Cristi Borcea a fost condamnat pe 8 februarie 2019 la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. În martie 2014, Cristian Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni închisoare în Dosarul Transferurilor, alături de alţi şapte reprezentanţi ai fotbalului românesc, însă a fost eliberat după patru ani şi patru luni.