Ce scrie presa italiană despre Loredana Groza şi Nick Casciaro: „A venit însoţit”

Ce scrie presa italiană despre Loredana Groza şi Nick Casciaro. Artista i-a fost mentor la X Factor și de atunci, cei doi formează o echipă pe cinste, colaborarea lor continuând și după competiție. După ce au plecat împreună în Italia, presa de acolo a scris despre cei doi.

01 feb. 2022, 10:58
Ce scrie presa italiană despre Loredana Groza şi Nick Casciaro: „A venit însoţit”
Ce scrie presa italiană despre Loredana Groza şi Nick Casciaro

Ce scrie presa italiană despre Loredana Groza şi Nick Casciaro. Deşi la început s-a vehiculat că cei doi ar avea o relaţie mai mult decât de prietenie şi profesională, ambii au negat acest lucru şi au continuat să colaboreze.

Citeşte şi: Iubita lui Nick Casciaro, prima reacţie despre imaginile incendiare cu logodnicul său şi Loredana Groza

Ce scrie presa italiană despre Loredana Groza şi Nick Casciaro

După ce au petrecut împreună o vacanță la munte și au cântat în diverse locații, artista și elevul ei de la X Factor au plecat în Italia, pentru a înregistra o piesă nouă.

Cu această ocazie, cei doi artiști au făcut o vizită și la sediul consilierului pentru Cultură, Guido Trebo, unde Nick Casciaro fost felicitat în mod oficial din partea orașului Arco pentru performanța sa de la X Factor România.

Cântărețul în vârstă de 32 de ani din Bolzano, deja cunoscut publicului pentru participarea la cea de-a treisprezecea ediție a „Amici’ în 2014, Nick Casciaro, a fost câțiva ani mai târziu și finalistul show-ului Italias Got Talent.

El a venit însoțit de Loredana Groza, mentorul său la X-Factor, cântăreață-compozitoare pop, actriță, dansatoare și persoană publică extrem de cunoscută publicului din România‘, au scris jurnaliștii italieni de la ladigetto.it.