Iubita lui Nick Casciaro, prima reacţie despre imaginile incendiare cu logodnicul său şi Loredana Groza

Nick Casciaro şi iubita sa, Maria Sacchi, nu au petrecut Sărbătorile de Iarnă împreună, deşi artistul i-a promis că dacă va câștiga X Factor o ia de soție! Italianul s-a distrat în România, la munte, alături de Loredana Groza!

10 ian. 2022, 10:55
Iubita lui Nick Casciaro, prima reacţie despre imaginile incendiare cu logodnicul său şi Loredana Groza
Prima reacție a iubitei lui Nick Casciaro după apariția imaginilor cu logodnicul ei și Loredana

Iubita lui Nick Casciaro, prima reacţie despre imaginile incendiare cu logodnicul său şi Loredana Groza. Maria Sacchi a făcut un video special pentru tânărul artist, exprimându-și regretul că nu a putut fi alături de el atunci când a împlinit 32 ani!

Iubita lui Nick Casciaro, prima reacţie despre imaginile incendiare cu logodnicul său şi Loredana Groza

Maria Sacchi, frumoasa iubită a lui Nick Casciaro, a făcut recent o postare pe Instagram pentru iubitul ei cu ocazia zilei sale de naștere. Câștigătorul X Factor a împlinit 32 de ani și, deși Loredana Groza se pare că a fost prima care i-a urat „La mulți ani!”, logodnica sa a făcut un video special cu imagini cu ei doi de-a lungul anilor.

Loredana Groza, semnele despărţirii de Andrei Boncea. Bombă în showbiz: divorţ în secret!

„La multi ani, băiat nebun! Ai apărut în viața mea ca un uragan m-ai învățat să nu-mi mai fie frică să dansez în ploaie. Așa ești tu. Tu, care cu bucuria și nebunia ta îi copleșești pe toți cei din jur. Tu, care vei cuceri lumea cu zâmbetul tău. Tu, care cu talentul tău vei umple stadioanele. Tu, care m-ai trimis într-o călătorie lungă în inima ta și eu care am luat biletul doar dus. La multi ani, Casci!”, a scris iubita cântăreţului la descrierea postării. „Lacrimi, atâtea lacrimi! Am plâns în 2021 mai mult decât am plâns adunat în ultimii 10 ani”, a răspuns Nick Casciaro.

Petrecere de zile mari la Ema Uta. Loredana Groza și Nick Casciaro au celebrat victoria de la X Factor

În ultimele zile, Loredana Groza a postat o serie de fotografii cu Nick Casciaro, care demonstrează legătura strânsă dintre cei doi. Cei doi au susținut mai multe concerte în Poiana Brașov.