Ce se întâmplă cu averea Cristinei Ţopescu. Fratele jurnalistei nu are deloc linişte

Cristina Ţopescu, fratele jurnalistei, Cristina Ţopescu, care a decedat la începutul acestui an, se află acum într-un "război pentru avere" cu soţia lui de care a divorţat în martie 2019. 

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 12:17
Ce se întâmplă cu averea Cristinei Ţopescu. Fratele jurnalistei nu are deloc linişte

Cristian Țopescu a deschis recent proces de partaj, în paralel cu divorțul de soția lui, Raluca. La începutul divorţului, Cristian cerut custodia copiilor. Între timp, procesul a fost blocat de pandemia de coronavirus. Starea de urgență a trecut acum, iar judecătorii au reintrat în pâine.

Relaxarea restricţiilor este o ocazie numai bună pentru fratele Cristinei Țopescu să deschidă un alt proces, care are ca obiect „partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial”

Citeşte şi: Andreea Esca, în doliu. A făcut anunţul trist: „Sincer, sunt devastată! Dumnezeu să te odihnească!”

Cert este că fratele Cristinei Țopescu nu este dispus să abandoneze lupta, iar procesul de divorț va fi, probabil, unul de durată și costisitor pentru ambele părți. Mai ales că la mijloc pare să fie vorba de o avere deloc de neglijat, iar orgoliile sunt pe măsură. 

În urmă cu patru ani, Raluca, soția lui Cristian Țopescu, a aflat că ar fi fost înşelată de bărbatul cu care are doi copii. A fost momentul în care a postat pe o rețea socială o fotografie în care arăta semne obscene. De precizat că părțile implicate au mai trecut printr-un divorț. 

Citeşte şi: Cine a adoptat-o pe Bonnie, căţeluşa Cristinei Ţopescu. Sisi este încă disponibilă

Drama continuă în familia Țopescu după ce Cristina, sora lui Cristian, a fost găsită moartă pe 12 ianuarie, când o vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat decesul. Trupul jurnalistei a fost incinerat, iar cenușa a fost depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, iar în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima TV, pentru care prezenta „Focus”, principala emisiune de știri a postului.