Ce se întâmplă cu cei cinci copii ai lui Călin Donca de când a fost reținut de DIICOT! Soția milionarului rupe tăcerea

Viața familiei Donca a devenit un coșmar după ce milionarului Călin Donca a fost reținut de DIICOT în urmă cu aproximativ o lună, sub acuzațiile de înșelătorie cu criptomonede și evaziune fiscală. Soția afaceristului a rupt tăcerea și a vorbit despre ce s-a întâmplat în această perioadă cu cea și cei cinci copii ai săi.

22 oct. 2023, 09:42
Ce se întâmplă cu cei cinci copii ai lui Călin Donca de când a fost reținut de DIICOT! Soția milionarului rupe tăcerea
Ce se întâmplă cu cei cinci copii ai lui Călin Donca de când a fost reținut de DIICOT!

Ce se întâmplă cu cei cinci copii ai lui Călin Donca de când a fost reținut de DIICOT! Oarianda Donca a dezvăluit că absența tatălui nu a trecut neobservată de cei cinci copii și că fără voia ei a trebuit să devină capul familiei.

Citește și Călin Donca, milionarul de carton căruia nu prea i-a plăcut cartea. Cum se descurca afaceristul la liceu: „Am primit patru de 2 și am rămas corigent, singurul corigent din clasă”

Ce se întâmplă cu cei cinci copii ai lui Călin Donca de când a fost reținut de DIICOT!

„În mod evident, atât ca soție, cât și ca mamă, trec printr-o perioadă dificilă, trebuind să fac față unor situații și provocări cu care nu m-am mai confruntat și de care sper să nu mai am parte vreodată. Am învățat că viața ne poate aduce provocări neașteptate și că puterea de a rămâne uniți ca familie este esențială (…) Instinctul de protecție față de copii înfrânge orice temere sau încercare. Cât despre copii, le-am explicat cu grijă situația, adaptându-ne la vârsta și nivelul lor de înțelegere și le-am transmis încrederea noastră în Dumnezeu”, a declarat Oriadna Donca pentru cancan.ro

Mai mult, soția lui Călin Donca spune că atât ea, cât și soțul ei au încredere totală în justiție și speră că în curând se va face dreptate.

„Soțul meu nu este condamnat. Este suspectat de săvârșirea unor infracțiuni economice, în prezent fiind efectuate cercetări pentru a se stabili dacă se face vinovat sau nu față de acuzațiile aduse. În ciuda tuturor acestor provocări, rămânem uniți și sperăm la un rezultat drept și echitabil în acest caz”, a deschis Oriadna Donca seria confesiunilor.

De asemenea, soția milionarului brașovean a ținut să le mulțumească oamenilor care i-au susținut în această perioadă și a avut un mesaj și pentru dușmani.

„Oamenilor care ne-au susținut le mulțumesc și-i apreciez pentru gestul de umanitate. Cu privire la cei care ne-au denigrat în mod gratuit și fără vreun motiv real, îi rog doar ca înainte să facă vreo afirmație să se documenteze concret, să analizeze situația reală și ulterior să se pronunțe”, a conchis Oriadna Donca.

Citește și Vecinul care aruncă bomba în cazul lui Călin Donca. Ce spune despre „milionarul de carton”: „L-am ajutat la casă, am cărat roabe de moloz împreună”