Ce se întâmplă cu David Popovici și performanțele sale. Explicațiile Cameliei Potec: „Conform planului de pregătire, el este pe drumul cel bun”

David Popovici a avut rezultate sub așteptări la ultimele concursuri de natație la care a participat, iar specialiștii sunt îngrijorați și vor să știe ce se întâmplă.
Alina Costache
11 ian. 2024, 14:05
Ce se întâmplă cu David Popovici și performanțele sale. Explicațiile Cameliei Potec:

David Popovici a obținut doar o medalie de bronz la ultimele concursuri, însă Camelia Potec, șefa Federației  Române de Natație, a explicat de ce nu ar trebui să existe motive de îngrijorare.

Citește și Bombă pe scena politică din România. Ionuţ Lupescu vrea să candideze: „Am vorbit deja cu mai multe partide”

Sportivul român a ratat Mondialele în bazin normal, iar la Europenele în bazin scurt a obţinut un singur bronz. „Eu pot spune un singur lucru. David și-a îndeplinit obiectivul. El trebuia să ia o medalie la europenele de la Otopeni, din 2023, și a făcut-o. Conform planului de pregătire, el este pe drumul cel bun. Este la nivelul de performanță care se preconiza la acea dată, urmând ca acesta să crească de la o lună la alta. Nu va merge la Mondiale, cel mai probabil, pentru că dorește să rămână și să se pregătească”, a spus Potec, conform iamsport.ro.

Camelia Potec a spus și care e programul sportivului și că ținta sunt Jocurile Olimpice de la Paris. „Urmează să stabilească dacă va merge la Europene, dar trebuie să vedem când vor fi acestea, unde. Cred că e mai importantă data decât locul unde se vor ține. Dar se adună și oboseala unor zboruri cu escală, desigur. Însă perioada, cum spuneam, e mai importantă, pentru că totul se construiește în jurul Parisului, în jurul Jocurilor Olimpice. Dacă vor fi cu 3-4 săptămâni înainte de acestea, sigur că David nu va merge la Europene”, a explicat fosta sportivă care nu vrea să vorbească despre faptul că David ar fi slăbit.

„Nu e un concurs de bodybuilding. Cu ochiul liber uitându-mă, nu știu ce să vă zic. Sunt președintele federației, nu sunt nutriționist și nici n-am altă pregătire în acest sens. Ceea ce pot spune este că la Institutul de Medicină Sportivă, acolo unde există testări, toate lucrurile sunt în regulă. David arată conform pregătirii pe care o face, conform planului echipei lui. Eu nu știu dacă are prea multă sau prea puțină masă musculară. Depinde de la sportiv la sportiv. Poate așa este, dar, momentan, nu avem niciun feedback negativ din partea Institutului sau a echipei sale. Poate s-a înălțat, a crescut”, a mai spus Potec.

Citește și Clubul lui Şumudică a publicat cele mai noi veşti despre starea de sănătate a antrenorului: „S-a decis o perioadă de repaus”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!