Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct, din ianuarie 2024. Mirela Vaida a încheiat negocierile cu șefii Antenei

Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct, din ianuarie 2024. La sfârșitul acestui an, mai exact pe 31 decembrie, Mirela Vaida și Adrian Velea își încheie contractele cu Antena. Prezentatoarea este extrem de apreciată de publicul emisiunii și nu numai, astfel că și-ar dori să o vadă în continuare pe micul ecran.

04 dec. 2023, 15:34
Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct, din ianuarie 2024. Mirela Vaida a încheiat negocierile cu șefii Antenei
Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct, din ianuarie 2024

Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct, din ianuarie 2024. După ce a fost difuzată timp de mulți ani pe Antena 1, show-ul a fost mutat pe Antena Stars, unde s-ar fi bucurat de audiențe foarte bune.

Citește și: Scandal imens la Antene: Mirela Vaida, acuzată că şi-ar fi „lucrat” mai mulţi colegi. „Nu înţeleg ce are cu mine!”

Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct, din ianuarie 2024

Mirela Vaida și Adrian Velea au avut, în ultimele săptămâni, mai multe întrevederi cu Elena Savu Răchițeanu, cea care a preluat frâiele la Antena Stars după plecarea lui Cristian Ionescu. Părțile au bătut palma, dar mai lipseau semnăturile de pe contracte, astfel că și aceste formalități au fost îndeplinite, potrivit Cancan.ro.

Mirela Vaida și Adrian Velea au semnat contracte pe doi ani, însă în aceleași condiții financiare ca înainte. Totodată, după șase luni vor fi evaluați din punct de vedere profesional, unde vor conta, bineînțeles, audiențele “Acces Direct”. Dacă acestea vor fi în creștere, abia atunci poate fi luată în calcul o mărire de salariu, mai precizează sursa menționată mai sus.

Suma pe care o câștigă Mirela Vaida la o nuntă

Pentru un singur program de 45 de minute, la o nuntă, Mirela Vaida primea în urmă cu câțiva ani între 1500-1800 de euro. Acum, cel mai probabil tariful care de cele mai multe ori depinde de eveniment ori de distanța parcursă, a crescut.

Boureanu Vaida este foarte îndrăgită la astfel de evenimente, de aceea, este și solicitata. Ea stă pe scena în jur de 45 de minute sau o oră și este remunerată binișor, cu sume cuprinse între 1500-1800 de euro. Însă, merită, face atmosferă și cantă foarte bine”, au dezvăluit surse apropiate vedetei.