Scandal imens la Antene: Mirela Vaida, acuzată că şi-ar fi „lucrat” mai mulţi colegi. „Nu înţeleg ce are cu mine!”

Mirela Vaida a reacţionat după ce s-a zvonit că ar fi făcut tot posibilul ca  ca unele persoane care s-au aflat pe micile ecrane de-a lungul timpului să nu mai apară în emisiunea pe care ea o moderează.

26 oct. 2023, 20:41
Scandal imens la Antene: Mirela Vaida, acuzată că şi-ar fi „lucrat” mai mulţi colegi. „Nu înţeleg ce are cu mine!”
Scandal imens la Antene: Mirela Vaida, acuzată că şi-ar fi "lucrat" mai mulţi colegi. "Nu înţeleg ce are cu mine!"

Scandal imens la Antene: Mirela Vaida, acuzată că şi-ar fi lucrat mai mulţi colegi. Vedeta a răbufnit şi a făcut primele declaraţii legate de acest subiect.

„Nu e nimic real din tot ceea ce apare, cineva are un interes specific de a pune articole denigratoare și defăimătoare la adresa mea, și de a mă pune împotriva colegilor. Pentru că a mai fost un articol asemănător legat de Dan Capatos, cum că i-aș fi făcut referat la HR sau ceva, și iată și acum cu Sorin Ovidiu Bălan, cu care chiar sunt prietenă de foarte mulți ani, cu care avem de lansat ultima lui carte, la care eu i-am și semnat prefața.

Am cântat în duet cu el în mai multe emisiuni de-ale mele, și cele de folclor și la Acces Direct, pe care le găsiși și pe Youtube. Nu înțeleg cine și ce miză are de a inventa toate aceste lucruri și de a mă pune împotriva colegilor mei. Toată lumea care mă cunoaște, și slavă Domnului mă cunoaște foarte multă lume, nu doar din presă, din televiziune, dar și din rândul artiștilor, de 15-20 de ani fac și emisiuni de divertisment, revelioane spectacole de teatru.

Toată lumea știe că nu am nicio dușmănie cu nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni, chiar sunt un om care de câte ori poate să ajute, ajută. Ce e legat de colaborări, contracte sau chestii legate de emisiuni, nu mă privește, nu am nicio legătură. Eu răspund doar de relația personală cu toți acești prieteni de o viață, colegi de muncă, cu care am o relație foarte bună. Apropo de Sorin, că acum vorbesc cu Sorin și încercăm să punem de comun acord o dată la care putem merge la Brăila pentru cartea lui. Nu înțeleg ce are lumea, și el încearcă să găsească niște explicații, mi-a zis să nu pun la suflet”, a declarat Mirela Vaida, pentru Playtech.

Citeşte şi: Mirela Vaida, confesiuni dureroase despre cele două sarcini pierdute. Prezentatoarea TV a crezut că nu va putea avea copii niciodată: „Începusem să-mi pierd speranța”

„Sigur că nu pun la suflet, că nu îmi afectează relația cu colegii din Antena 1 sau cu colaboratorii mei de oriunde. Nu înțeleg cine are interesul să facă asta la adresa mea pentru că este clar o chestiune personală. Eu nu pot decât să îi mulțumesc lui Dumnezeu, că e clar că sunt un om important, că nu s-ar scrie despre oameni neimportanți pe prima pagină. Poate că și atrage vizualizări, le doresc să aibă parte de tot ceea ce eu doresc mie și apropiaților mei. Dacă ei sunt fericiți să scrie despre mine asta, nu au decât să o facă. Vreau ca publicul meu să știe adevărul pentru că eu față de oamenii care mă urmăresc și față de cei care mă cunosc, mai ales față de prietenii mei de care să scrie, am de dat un răspuns. În rest chiar nu contează”, a mai declarat Mirela Vaida.