Ce se întâmplă cu femeile care au IMPLANTURI de SILICON după ce mor. Mărturiile unui muncitor din CREMATORIU

Când o persoană moartă este incinerată, ţesuturile moi se topesc, oasele sunt măcinate, iar tot ce rămâne este un morman de cenuşă.  Cu toate acestea, există şi excepţii, şi anume femeile care au avut implanturi mamare cu silicon. Astfel, când acestea sunt arse, substanţa din sâni lasă urme lipicioase, pe care un muncitor de la crematoriu le îndepărtează cu greu din cuptor.

11 sept. 2015, 16:27
Ce se întâmplă cu femeile care au IMPLANTURI de SILICON după ce mor. Mărturiile unui muncitor din CREMATORIU

Caitlin Doughty, o femeie de 31 de ani, un antreprenor de pompe funebre din Los Angeles, are un canal pe YouTube, în care răspunde la întrebări dificile, uneori morbide, de multe ori amuzante şi întotdeauna fascinante, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cadavru furat înainte de incinerare. Se oferă RECOMPENSĂ

Tânăra a povestit ce se întâmplă cu adevărat cu sânii falşi după ce mori. Ea a explicat că atunci când un cadavru este supus la o temperatură de 800 de grade Celsius, toată materie sa organică, în afară de oase, arde şi dispare. Cu toate acestea, implanturile cu silicon rezistă căldurii, se topesc şi în urmă rămâne o substanţă lipicioasă, care necesită tehnici suplimentare de curăţare.

 

Astfel, în practică, implanturile sunt de obicei incinerate odată cu corpul, dar proprietarii de pompe funebre recomandă înlăturarea lor înainte de incinerare, oricât ar fi de morbidă operaţiunea. Se pare că această problemă este una relativ nouă în domeniul incinerarilor, mai ales că primul implant cu silicon a fost pus în 1962. Totuşi, Caitlin spune că a început să le creeze probleme antreprenorilor de pompe funebre, care pierd timp şi au cheltuieli suplimentare atunci când apare un astfel de „caz”.

Caitlin explică cu un umor negru ca siliconul nu este singura rămăşiţă care refuză să ardă.

Citeşte şi Antrenamentul pentru femei, pentru mărirea naturală a sânilor, de făcut acasă VIDEO

Rămân şi metale, din proteze ortopedice, dar acestea pot fi recuperate doar cu un magnet, apoi reciclate„, a declarat ea, într-un clip care a devenit viral pe internet.