Florin Salam, prima reacţie după ce s-a zvonit că ar avea probleme grave de sănătate: „Oameni buni, sunt bine”. VIDEO

Florin Salam a avut o primă reacţie după ce în spaţiul public a apărut informaţia că ar fi grav bolnav.

18 sept. 2021, 08:13
Florin Salam, prima reacţie după ce s-a zvonit că ar avea probleme grave de sănătate: „Oameni buni, sunt bine”. VIDEO
Informaţia potrivit căreia starea de sănătate a manelistului ar fi una precară a fost confirmată atât de impresarul Dan Bursuc, care a afirmat că „nu e bine deloc”, dar şi de fiul lui Salam, Dani Stoian, care a spus că tatăl lui este pe tratament, deoarece se resimte după o perioadă extrem de agitată.

Florin Salam a dezminţit că ar fi bolnav

Manelistul a postat pe TikTok un video în care anunţă că urmează să cânte la un botez. Evenimentul a avut loc exact în ziua în care a apărut informaţia că starea lui de sănătate nu este deloc una bună. 
Citeste si Cine sunt fostele soţii ale lui Toni Iuruc. Soţul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Pe filmare, manelistul pare extenuat, dar în mod evident nu este în stare gravă, așa cum s-a speculat. Deşi Florin Salam nu face nicio referire la acest lucru, pe filmare apare textul „Oameni buni, sunt bine. Nu vă mai luaţi după ştirile false”.
Artistul are un scurt monolog în care dă mai multe detalii despre botezul la care urmează să cânte.
@florinstoian61Ne vedem in seara asta in frumusani♬ sunet original – florinstoian61

Dan Bursuc şi Dani Stoian au confirmat că manelistul nu se simte bine

Dani Stoian, fiul artistului, a menționat că tatăl său urmează un tratament, dar nu pentru că ar avea probleme grave de sănătate.

Primesc tot felul de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă. Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună. Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!„, se arată în postarea publicată de fiul manelistului.

Citeste si Gigi Becali, nervos pe cerşetorii din faţa palatului. Gestul neaşteptat făcut de latifundiar VIDEO

Impresarul Dan Bursuc a confirmat că Florin Salam se confruntă cu probleme de sănătate, dar nu a oferit prea multe detalii. „Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu e bine deloc!”, a mărturisit impresarul.


loading...