Ce se întâmplă cu organismul tău dacă mergi desculţ 5 minute în fiecare zi

Încălţămintea ne afectează unul dintre cele mai importante simţuri, simţul tactil. Anumite puncte din tălpi sunt conectate direct la anumite organe din corp. Dacă vei merge desculţ pe jos, trebuie să ştii că vei stimula, fără să realizezi, acele puncte cheie, astfel încât îţi vei îmbunătăţi funcţionarea majoritatea organelor, scrie secretele.com.

RomaniaTV.net
20 iun. 2015, 08:37
Ce se întâmplă cu organismul tău dacă mergi desculţ 5 minute în fiecare zi

Fluxul de energie din organism

Energia vitală curge prin corpul uman. În China această energie este cunoscută că energia „chi”, iar în India este „Prană”. „Chi” trece prin aşa-numitul sistem de meridiane, care este destul de similar cu fluxul sanguin. Dacă ai un fluxul adecvat înseamnă că organele obţin toată energia de care au nevoie.Un meridianu înfundat afectează în special organul cu care este asociat conducând astfel la îmbolnăvirea lui şi la apariţia diverselor boli asociate acelui organ.

Păţeşti şi tu la fel? Ce se întâmplă dacă îţi trosnesc ÎNCHEIETURILE

Capetele acestor meridiane sunt situate în picioare. Când mergi desculţ, le stimulezi şi, astfel, vei face un „masaj” organelor din corp, ceea ce va duce la revigorarea fluxul de energie din 

Cum şi unde să meargi desculţ!

Trebuie să începi treptat. La început 5 minute pe zi, şi apoi trebuie să măreşti timpul petrecut desculţ prin iarbă sau pe pământ. Vei observă că după un timp vei întâmpina dificultăţi în a te mai încălţa, intruca fluxul de emoţie te va cuprinde şi inteligenţă naturală îşi va spune cuvântul.

Citeşte şi UIMITOR! Când te vei căsători în funcţie de liniile mâinilor?

Încearcă în parc sau în grădina blocului, iar dacă stai la casă, este cu atât mai simplu, în propria grădina. Ce trebuie să mai ştii este că locul ideal pentru mersul pe jos în picioarele goale este pe plajă, în apropierea sau în apă, pentru că apă este un conductor foarte bun.

Corpul nostru, de asemenea, conţine în cea mai mare parte a sa, apă – astfel încât se creează o conexiune foarte bună . Iarbă, mai ales dacă este acoperită cu rouă, este locul ideal pe care te-ai putea plimbă fără probleme în cazul în care te trezeşti dimineaţă devreme.

Sursa: secretele.com

Împământarea. Beneficiile conectării desculţ cu pământul


loading...