Ce se întâmplă cu Paula Iacob. Noi date despre starea de sănătate a avocatei familiei Ceauşescu

Starea de sănătate a Paulei Iacob a stârnit îngrijorare printre toți cunoscuții ei, informațiile contradictorii despre motivul pentru care a ajuns la Spitalul de Urgență venind din toate părțile. Fiica reputatei avocate a povestit pentru Spynews.ro ce se petrece acum cu mama sa.

30 sept. 2015, 07:15
Ce se întâmplă cu Paula Iacob. Noi date despre starea de sănătate a avocatei familiei Ceauşescu

Paula Iacob se simte mai bine. „Pentru prima oară, veștile sunt bune. Starea ei de sănătate a început să se îmbunătățească, acum e binișor”, ne-a spus, vizibil ușurată, Ruxandra Iacob. Mai mult decât atât, ea ne-a dezvăluit și că tratamentele pe care le urmează au intrat în zona recuperării medicale, iar medicii sunt oprimiști. 

Date de ultimă oră despre starea de sănătate a avocatei Paula Iacob

„Acum urmează doar tratamente de recuperare medicală după operația pe care a suportat-o. Face și balneologie, face și tratamente de recuperare specifice bolii pe care a avut-o. Dar, din fericire, medicii sunt oprimiști, iar starera eii este, repet, bună. Încă nu știm când va fi externată, dar sperăm că se va întâmpla cât de curând”, a mai explicat Ruxandra Iacob, medic de meserie, pentru Spynews.ro.

Paula Iacob, în vârstă de 83 ani, a ajuns, acum o lună, din nou, la spital.