Ce se întâmplă cu pisicuța care a surprins o țară întreagă, după ce a mers să nască la veterinar! Medicii au făcut un anunț despre cei patru puiuți

Zilele trecute, un videoclip din fața unui spital veterinar din Iași făcea furori pe internet. O pisicuță a devenit virală pe rețelele sociale, după ce a mers singură la veterinar să nască! Felina a adus pe lume patru puiuți și a demonstrat că iubirea nu are limite și că sentimentul de mamă este un dar pentru orice suflet.

17 apr. 2024, 13:57
Ce se întâmplă cu pisicuța care a surprins o țară întreagă, după ce a mers să nască la veterinar! Medicii au făcut un anunț despre cei patru puiuți

O pisicuță a devenit virală pe internet după ce a mers singură la veterinar să nască. Pisica a adus pe lume patru puiuți, iar medicul veterinar care a asistat la naștere a oferit detalii despre starea lor de sănătate, dar și a proaspetei mămici.

Citește și O pisică fără stăpân dă o lecție de viață inedită! A mers singură la spital, unde a adus pe lume patru pui

În urmă cu o săptămână, pisicuța frumoasă și-a urmat instinctul matern și a ajuns în fața spitalului veterinar din Iași pentru a naște.

Felina parcă a știut unde merge, încât a început să miaune cu toată forța la ușile spitalului, care ulterior s-au deschis și asistenții veterinari au ieșit pentru a vedea ce se întâmplă.

Când au văzut frumoasa felină, aceștia au început să se uite la aceasta pentru a vedea care este cauza plânsetelor sale.

Apoi, când au observat, au rămas surprinși de faptul că aceasta era gravidă.

Mai mult decât atât, în doar câteva momente, frumoasa felină a dus pe lume patru puiuți.

Medicul veterinar care s-a îngrijit de pisicuță în timpul nașterii a dezvăluit, într-un clip postat pe contul de TikTok al clinicii, cum se simte mămica, dar și cei patru puiuți ai săi.

Acesta a dezvăluit faptul că pisica este o mămică extrem de implicată și iubitoare, fiind în permanență în preajma puiuților săi.

Pisicuța, o mamă protectivă și iubitoare

Răbdarea ei i-a uimit până și pe medicii veterinari, care sunt fascinați de aceasta și de micuții săi.

Pisicuța nu este doar o mămică iubitoare, ci și una extrem de protectivă, fiind mereu atentă la cei patru micuți.

„Ne-am gândit să vă dăm, astăzi, un update despre puiuții noștri și mămica lor. Mămica este foarte iubitoare și implicată, nu se mai dezlipește de puiuți și ne uimește cu răbdarea ei. Astăzi puiuții au șapte zile”, a spus medicul veterinar, într-un video postat pe contul său de TikTok.

Conform medicului veterinar, puii au acum șapte zile de viață, iar ala acest stadiu, gheruțele lor sunt încă neretractile, ceea ce le permite să se agațe mai bine de mămica lor.

În ceea ce privește greutatea, aceștia cântăresc în jur de 150-200 de grame. Se pare că puii sunt bine hrăniți, iar activitatea lor principală este odihna, aceștia petrecând majoritatea timpului dormind.

Citește și „Ori pisica, ori Hristos!”. Mesaj halucinant al unui preot român împotriva pisicilor: „Cine nu se leapădă, merge în Iad!”

„Puiuții au șapte zile. La această vârstă puiuții au gheruțele neretractile ca să poată sta mult mai bine pe mămica lor. Li se dezvoltă și conductul auditiv și ușor, ușor încep să li se deschidă și ochișorii.

Tot la această vârstă au în jur de 150-2– de grame. Se hrănesc foarte bine, iar activitatea lor principală este dormitul”, a mai spus medicul veterinar, în clipul postat pe TikTok.

@arcadiavet Un mic update video despre mămica cea curajoasă și cei patru puiuți. La vârsta de 7 zile, puiuții de pisică cântăresc nu mai mult de 150 de grame, dorm în majoritatea timpului, iar mama lor îi hrănește din două în două ore. 📍 Arcadia Vet | Strada Cicoarei nr. 2A-3 arcadiavet.ro #arcadiavetiasi #vet #iasi #spitalveterinar #veterinariasi #pisicadesteapta ♬ Playful – Various Artist