Bărbatul care i-a vândut furadan Mădălinei Manole ar putea fi eliberat

Bărbatul care i-a vândut sticla de furadan pentru Mădălina Manole ar putea scape de închisoare. Magistraţii vor decide dacă acesta urmează să iasă din penitenciar. 

15 nov. 2017, 08:38
Bărbatul care i-a vândut furadan Mădălinei Manole ar putea fi eliberat

Sorin Urziceanu este cel care a vândut substanţe toxice prietenei Mădălinei Manole, Berta Slav, urmând ca aceasta să ajungă la cântăreaţă, scrie stirilekanald.ro. Dosarul bărbatului va ajunge joi la secţia penală a Judecatoriei Timişoara, iar bărbatul ar putea ieşi din închisoare.

Citeşte şi Răpus de boală, tatăl Madalinei Manole a ajuns o umbră. A slăbit îngrozitor

Sorin Urziceanu a fost condamnat în iunie 2015 la 2 ani de inchisoare pentru trafic de migranţi. S-au mai adăugat încă 3 ani pedepsei, pe care-i luase cu suspendare în 2011, din cauza decesului Mădălinei Manole. Acesta a primit în final 5 ani de închisoare cu executare în Penitenciarul Timiş.

Citeşte şi A murit mama Mădălinei Manole

Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar în ziua ei de naştere. Certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici” a atesat faptul că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan. Pe 12 august 2010, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit.