Ce se întâmplă dacă apeşi acest punct. Efectele sunt ULUITOARE

Pe corpul nostru există o mulţime de regiuni care, odată stimulate, accelerează metabolismul şi temperează foamea.

17 mart. 2016, 13:13
Ce se întâmplă dacă apeşi acest punct. Efectele sunt ULUITOARE

O tehnică veche provenită din China a devenit astăzi general accesibilă. Aceasta este un mod uşor şi plăcut de a lupta împotriva surplusului de kilograme și vă va ajuta să slăbiţi fără exces de efort şi să vă simţiţi mereu energic.

Pe picioare se află o mulţime de puncte pentru slăbire. Între ele se evidenţiază în special punctul Tze-sang-li sau “punctul de longevitate”.

El se află într-o mică adâncitură mai jos de genunchi. Se spune că stimularea sa poate duce la reducerea greutăţii cu până la 500 g pe zi.

Opt zile de la începerea perioadei de Luna Nouă masează acest punct:

• dimineața, alternativ pe fiecare picior în sensul acelor de ceasornic. Aceasta este cea mai bună perioadă pentru a-ți consolida imunitatea, pentru a îmbunătăți activitatea organelor și pentru a încetini procesul de îmbătrânire.

• înainte de masa de prânz, alternativ pe fiecare picior, în sensul acelor de ceasornic cu scopul de a-ți îmbunătăți tonusul general, memoria, activitatea sistemului cardiovascular și activitatea sistemului digestiv.

• după masa de prânz, simultan pe ambele picioare, în sensul acelor de ceasornic cu scopul de a elimina stresul, nervozitatea, iritabilitatea, durerile de cap și pentru a scăpa de tulburările de somn.

• Seara (nu târziu), alternativ pe fiecare picior, în sensul invers al acelor de ceasornic, cu scopul de a-ți stimula metabolismul și de a sprijini eliminarea kilogramelor în plus și a țesutului adipos.