Ce se întâmplă dacă faci flotări zilnic

Despre mișcare se spune că face bine și este vitală sănătății, însă această afirmație este adevărată doar atunci când o execuți corect.

RomaniaTV.net
23 feb. 2018, 08:51
Ce se întâmplă dacă faci flotări zilnic

Unul dintre exercițiile care mobilizează cea mai mare parte a musculaturii este flotarea. Specific mai ales bărbaților, flotările au beneficii incredibile asupra corpului omenesc atât timp cât sunt făcute regulat și corect.

Pot fi efectuate practic oriunde, fără echipament special, alege să le faci zilnic timp de o lună  și vei observa cu ochii tăi cum corpul tău se va transforma total fără a produce nici un fel de accident.

Crește numărul treptat

Nu te lansa din prima să faci o serie foarte mare de executări, începe treptat, important este să le faci lent și corect, chiar dacă la început poți să faci doar 3-4.

Poți să faci o pauză și apoi să mai încerci să faci iar o serie 3-4.

În cazul în care până în acest moment ai avut parte de un stil de viață destul de sedentar este bine ca înainte să te apuci de acest plan să îți faci o serie de analize medicale pentru a verifica exact starea ta de sănătate.

Începe rutina de transformare a corpului tău mai întâi cu cel puțin 10-15 minute de mers pe jos în stil alert și apoi poți să începi executarea flotărilor, concentrându-te mai ales pe respirație.

Slăbești mai ușor

Vei scăpa rapid de țesutul adipos tocmai din cauza faptului că îți pune la treabă întreaga musculatură.

Dacă în prima zi ai reușit să faci doar 2-3 flotări, încearcă ca de la zi la zi să crești numărul cu cel puțin 1-2.

Vei observa cum vei căpăta atât forță cât și rezistență și vor deveni din ce în ce mai ușor de făcut. Lasă-i corpului întotdeaua o pauză, alege o zi în care să îl lași să se odihnească, însă nu exclude mersul pe jos măcar 10 minute.

Îți accelerează metabolismul

Vei observa cum corpul tău se va tonifia vizibil,  abdomenul tău se va contura frumos deoarece chiar dacă brațele fac munca cea mai grea, musculatura abdominală lucrează din plin  pentru a-ți susține efortul.

Rezistanța ta va fi mai bună și vei scăpa de câteva kilograme bune, în special din cauză că acest tip de exercițiu contribuie din plin la accelerarea metabolismului și mai ales la arderea țesutului adipos subcutanat.

Intensificând circulația sangvină atât oasele cât întreg organismul va fi mult mai rezistent  și mai frumos. Deci ce mai aștepți? Incepe acum să ai grijă de sănătatea ta.

Află cum poți face exerciții eficiente la canapea AICI


loading...