Ce se întâmplă dacă porţi hainele altcuiva. Sigur nu ţi-ai imaginat că poţi păţi aşa ceva

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla daca porti hainele altcuiva? Stiai ca prin acest obicei iti poti anula complet autovindecarea spirituala? Iti prezentam cateva lucruri pe care merita sa le stii.

26 mart. 2017, 09:06
Ce se întâmplă dacă porţi hainele altcuiva. Sigur nu ţi-ai imaginat că poţi păţi aşa ceva

Obiceiul de a purta hainele unei alte persoane poate duce la micsorarea vibratiilor si energiilor care iti vitalizeaza sufletul. Practica, poate duce la micsorarea sufletului, la propagarea senzatiilor negative si a vibratiilor joase.

Ce se intampla daca porti hainele altcuiva
Fiecare haina pe care o purtam este amprentata de suflul personal, de energii si vibratii. Haina in sine devine in timp o sursa de energie care nu dispare nici dupa zece spalari. Ezoteristii spun ca este bine sa eviti sa porti hainele pe care le-ai purtat intr-un context trist, intr-un moment care nu ti-a adus foarte multe bucurii, intr-un moment in care ai avut parte de trairi intense, dureroase.

Sansele de a-ti reaminti acele momente neplacute sunt foarte mari. Energiile acelor episoade sunt puternic impregnate in haina pe care ai purtat-o atunci chiar si daca ai spalat-o. De asemenea, ezoteristii spun ca trebuie sa ai mare grija la hainele cui le porti.

In familiile cu multi copii, parintii fac economie imbracandu-i pe cei mici cu hainele care erau purtate candva de cei mari, lucru valabil mai ales la baieti. Acesti parinti nu isi dau seama ce greseala fac. Cei mici vor prelua trasaturile fratilor mai mari din cauza energiilor hainelor pe care le-au purtat acestia.

Acest obicei poate fi foarte daunator deoarece va influenta parcursul personal in viata si in lume. Acesta este unul dintre motivele pentru care in familiile numeroase doar unul sau doi dintre copii reusesc in viata.

sursa: Revista Teo