Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat în omletă. Trucul pe care trebuie să îl ştie orice gospodină

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat în omletă. Nutriţioniştii susţin cu tărie că este foarte important pentru sănătatea noastră să nu sărim peste micul dejun. Dacă în meniu avem şi proteine, atunci este perfect.

06 mai 2021, 23:15
Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat în omletă. Trucul pe care trebuie să îl ştie orice gospodină
Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat în omletă.

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat în omletă. Ei bine, gospodinele au dezvăluit secretul omletei pufoase, care este bicarbonatul. Acest aliment este benefic în gospodărie, dar şi în bucătărie.

După ce baţi ouăle spumă, adaugă un praf de bicarbonat de sodiu. Amestecă din nou, apoi pune omleta în tigaie. Astfel, va deveni extrem de pufoasă şi gustoasă.

Citeşte şi: 7 trucuri de frumusete cu bicarbonat de sodiu. Cum sa-l folosesti ca sampon, deodorant sau exfoliant

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat în omletă

Dacă faci ouă ochi, poti pune un praf de făină în uleiul fierbinte. Aşa nu se vor mai lipi de marginile tigăii. Se lasă câteva secunde, apoi se adaugă ouale.

Dacă baţi întâi albuşurile separat şi le adaugi apoi, la sfârşit, peste gălbenuşuri, omleta va deveni mai pufoasă. Pentru a face o omleta foarte pufoasa, puteţi adăuga, atunci când bateţi ouăle, şi câteva linguriţe de apă, scrie Giveawayromania.com.

O bucătărie curată poate fi obținută cu ușurință dacă apelezi la bicarbonatul de sodiu. Acest compus natural are în primul rând un preț mic față de produsele toxice de curățenie și poate face minuni în bucătărie și nu numai.

Astfel, cu ajutorul bicarbonatului poți curăța eficient petele dificile, arsura de pe tigăi și oale, mirosurile neplăcute și poate transforma electrocasnicele în produse ca noi, fără a le afecta.

Dizolvă bicarbonat în oţet şi aruncă soluţia pe pereţi

Puţine gospodine ştiu că amestecul de bicarbonat de sodiu şi oţet poate face minuni. Acesta te poate scăpa imediat de mucegai.

În doar câteva minute mucegaiul de pe perete va dispărea. Astfel, dacă ai încercat numeroase soluţii scumpe din comerţ şi nimic nu a funcţionat, poţi opta oricând pentru varianta naturală şi foarte ieftină.

Modul de preparare a soluţiei anti-mucegai

Amestecă patru linguri cu vârf de bicarbonat de sodiu cu jumătate de litru de oţet de mere şi jumătate de litru de apă. Toarnă soluţia obţinută într-un recipient cu pulverizator, apoi poţi începe să stropeşti zonele afectate de mucegai.

Lasă să acţioneze cel puţin 30 de minute, după care aeriseşte foarte bine încăperea. (Citeşte AICI mai multe detalii)


loading...
Partenerii noștri