Ce se întâmplă dacă pui coji de lămâie pe pervaz. Trucul pe care ar trebui să îl ştie orice gospodină

Ce se întâmplă dacă pui coji de lămâie pe pervaz. Majoritatea femeilor folosesc lămâia sau coaja pentru a prepara prăjituri, sucuri sau alte alimente, însă puţină lume ştie că simpla coajă mai poate fi folosită şi în alt mod.

07 mai 2023, 10:02
Ce se întâmplă dacă pui coji de lămâie pe pervaz. Trucul pe care ar trebui să îl ştie orice gospodină
Ce se întâmplă dacă pui coji de lămâie pe pervaz

Ce se întâmplă dacă pui coji de lămâie pe pevaz. Acestea sunt extrem de benefice și în gospodărie, dar pot fi folosite în multe moduri. Unul dintre ele ar trebui ştiut de orice gospodină.

Citeşte şi: Taie o lămâie și pune-o în camera unde dormi. Trucul incredibil care îți va schimba viața

Ce se întâmplă dacă pui coji de lămâie pe pervaz

Înainte de a te grăbi să arunci cojile de lămâie, ar trebui să știi că vor fi aliatul de nădejde atunci când vrei să fac curățenie. Câteva coji puse în pervaz te vor ajuta să scapi de insectele nedorite. Mirosul de citrice pe care îl emană nu este deloc pe placul lor, așa că vor evita casa ta.

De asemenea, specialiștii recomandă ca singurul mod în care să se consume coaja de lămâie să fie cel extern, nicidecum intern. Din cauza substanțelor cu care sunt stropite destul de des astfel de fructe, este mai bine să nu fie consumate cu tot cu coajă.

Cafea cu lămâie, combinaţia care a cucerit internetul

Este cunoscut faptul că zeama de lămâie adăugată la cafeaua de dimineaţă face adevărate minuni în caz de mahmureală. Durerile de cap dispar ca şi cum n-ar fi fost, în plus, această combinaţie consumată dimineaţa ajută şi la slăbit.

Dar tot cafea cu lămâie trebuie să bei şi dacă vrei să slăbeşti. Deşi rețeta este veche şi s-a transmis e la generaţie la generaţie, acum a revenit în atenţie datorită melodiei Due Vite cu care Marco Mengoni a câștigat Festivalul de la Sanremo 2023.

Mai mult, pe TikTok a fost lansată o provocare care presupune consumul de cafea cu lămâie timp de 29 de zile, pe stomacul gol, scopul fiind acela al scăderii în greutate. La provocarea numită #LemonCoffeeChallenge au participat deja mii de utilizatori. O mare parte dintre utilizatorii care au acceptat provocarea susţin că au pierdut deja semnificativ în greutate prin consumul acestui amestec.