Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani în colţul camerei. Efectele miraculoase apar într-o săptămână

Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani într-un colț al casei. Sunt persoane care au încercat asta deja, dar sunt și mulți care nu au auzit și habar nu au ce se poate întâmpla dacă pun o astfel de monedă într-un colț din casă.

12 ian. 2022, 21:35
Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani în colţul camerei. Efectele miraculoase apar într-o săptămână

Moneda de 50 de bani în colțul camerei poate să aducă schimbări importante în viața ta. Cel puțin așa se spune și sunt mulți care au încercat și chiar cred în asta. Acesta este considerat un truc de Feng Shui și trebuie să ții cont de asta dacă vrei să-ți meargă bine și să ai noroc. Zona banilor se află în cameră, în colțul cel mai îndepărtat din stânga, orientându-ne după ușa camerei.

Pune o monedă în frigider când pleci în vacanță. Trucul pe care trebuie să îl știe orice român ca să își dea seama dacă mâncare se strică

Mulți oameni au auzit de Feng Shui, însă nu știu prea multe detalii despre acest domeniu. Ei bine, câteva trucuri simple, pot aduce o stare de bine în casa ta, iar toate lucrurile vor merge mai bine, atât în căminul tău, cât și familie.

Feng Shui este arta prin care poți aranja spațiul de acasă sau de la locul de muncă, pentru a îmbunătăți diverse aspecte ale vieții tale. Mulți spun că zona banilor se află în fiecare cameră, dar în colțul cel mai îndepărtat din stânga, orientându-ne după ușa încăperii, de aceea este forate importzant unde va fi poziţionată moneda de 50 de bani Așadar, mai simplu, după ce ai intrat în cameră pe ușă, observă care este cel mai îndepărtat colț din stânga, iar acolo trebuie să îți construi colțul banilor.

Cum funcționează arta Feng Shui
Principalul element Feng Shui, specific banilor este lemnul. Cu toate acestea, o tânăra adeptă a numerologiei a încercat o nouă metodă, care a funcționat foarte bine pentru ea. În acel colț al banilor, a pus o monedă care să conțină cifra 5. Aceasta poate fi metalică sau un ban din hârtie, chiar nu contează.

În numerologie, cifra cinci reprezintă strălucire, succes și bani. Se pare că asocierea elementelor de tip Feng Shui cu cele numerologice, funcționează foarte bine. Mulți poate nu ar crede așa ceva, însă tânăra care a încercat acest truc a spus că a funcționat foarte bine pentru ea. Așa că nu ai nimic de pierdut dacă încerci și tu acest truc simplu.

Se schimbă banii. De ce este bine să păstraţi economiile în lei, sfaturi de aur de la specialişti
Amenajări Feng  Shui care aduc prosperitate

Bucătărie
Aici se află sursa de hrănire a familiei, fiind astfel una din cele mai importante încăperi în tradiția chinezească. Aragazul și masa de gătit trebuie mereu să fie astfel ca bucătarul să fie mereu cu fața spre ușă și să poată vedea cine intră. Este sugerat să atârni clopoței de vânt sau un cristal transparent între aragaz și ușa bucătăriei.

Baia
Nu trebuie ca atunci când deschizi ușa camerei de baie să vezi chiuveta. Lavoarul trebuie să fie amplasat într-un grup sanitar de serviciu sau ascuns în spatele unei perdele.

Dormitor
Dacă vrei să ai un somn liniștit, alege ca dormitor camera cea mai îndepărtată de intrarea în casă. Pe diagonala camerei trebuie să ai ușa, pentru a vedea mereu cine intră.

Sufrageria
Masa rotundă sau octogonală aduce armonia, spre deosebire de alte forme. Mesele dreptunghiulare creează dezordine și lucruri neechilibrate în tradiția chineză.

Trucuri pentru aducerea bunăstării şi norocului în casă

Ca să aduci norocul şi bunăstarea în locuinţa ta, iată câteva recomandări, potrivit secretele.ro

  1. Repară orice scurgere. În Feng shui apă simbolizează banii și emoțiile. Dacă nu vrei că bani să ți se scurgă printre degete, nu lăsa ca apa să-ţi picure în casă, fie că vorbim despre baterii stricate la chiuvetă sau despre un acoperiş prin care pătrunde apa.
  2. Pune capacul la wc după ce-l utilizezi. Când tragi apa la wc, se pierde energie. Dacă pui capacul la wc, protejezi chiu-ul (energia) să nu plece din casă. O idee bună ar fi să legi panglici roșii pe țeava din spatele toaletei, gest menit să-ţi protejeze banii.
  3. Păstrează curățenia la intrarea în casă. Cu cât este mai armonioasă și mai atrăgătoare este intrarea casei tale, cu atât oportunitățile vor fi atrase de casă. Ai grijă să ai soneria funcțională, să ai flori puse la intrare, numărul casei sau al apartamentului să fie vizibil, în faţa uşii să fie un preș curat și frumos colorat.
  4. Păstrează curat aragazul. În Feng Shui, aragazul este simbolul abundenței. Trebuie păstrat curat atât cuptorul cât și arzătoarele. Folosește toate arzătoarele, ele fiind canale deschise oportunităților.
  5. Educă-ţi mentalitatea legată de bani. Nu-i mai mototoli când îi bagi în buzunar şi fii pozivi atunci când te gândești la finanțe. Dacă economisești, cheltuiești și dăruiești bani cu recunoștință, veniturile tale vor creşte considerabil.