Ce se întâmplă în Bali, nu rămâne în Bali. Anamaria Prodan a fost surprinsă în timp ce se săruta în club cu un bărbat însurat. Să fie acesta noul iubit al impresarei?

Anamaria Prodan a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un actor celebru, și nu pe platourile de filmare, ci în club.

17 aug. 2023, 09:51
Ce se întâmplă în Bali, nu rămâne în Bali. Anamaria Prodan a fost surprinsă în timp ce se săruta în club cu un bărbat însurat. Să fie acesta noul iubit al impresarei?
Anamaria Prodan a pus ochii pe un actor celebru

Anamaria Prodan și actorul Cristi Iacob au fost surprinși în tandrețuri, în club. Cei doi sunt parteneri în filmul „Complotul bonelor” și se pare că exersează scena sărutului și spatele camerelor de filmat. Însă, asta nu ar fi o problemă, dacă actorul nu ar fi însurat.

Aceștia au petrecut trei săptămâni în Bali, împreună cu echipa de producție, și au devenit nedezlipiți pe platourile de filmare, unde au rolurile principale, dat și în spatele camerelor.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant toate mamele singure. Ce sfat le-a dat: „Nu alege omul care întreabă”

Imaginile cu cei doi dovedesc cât de bine se simt unul în prezența celuilalt.

Anamaria Prodan și Cristi Iacob au fost surprinși de turiștii români în Bali sărutându-se, chiar de față cu colegii din echipa de filmare. Aceștia au ieșit la distracție, pentru a se destinde după o zi lungă de filmări. Se pare că alcoolul i-a făcut pe aceștia să se lase purtați de val, cei doi sevind câte un pahar generos de șampanie. Cei din jur au fost surprinși de gestul colegilor lor.

„Erau super relaxați, beau cu un grup de prieteni. Cei doi erau nedezlipiți. Trei ore cât am stat în club cu familia, ei au râs și s-au ținut numai în brațe, fără să le pese că se uita toată lumea la ei la cât de tare râdeau”, au declarat cei care i-au surprins, pentru click.ro.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, gest-surpriză față de Anamaria Prodan! Cu ce mesaj s-a trezit agenta FIFA în urmă cu câteva luni: „Am fost păcălită”

Anamaria Prodan și celebrul actor au filmat în Bali de la ora 7 până la miezul nopții. Actorul pare că o simpatizează și i-a dat acesteia sfaturi prețioase despre cum să abordeze rolul din „Complotul bonelor”, încă de la începutul filmărilor.

„Complotul bonelor” este o comedie romantică, în regia lui Iura Luncașu, care-i are în rolurile principale pe Anamaria Prodan și Cristi Iacob. Filmul, produs de Iura Luncașu Academy, beneficiază de un buget impresionant, numai aparatura folosită valorând 5 milioane de euro.