Ce se întâmpla la masa juriului de la Românii au talent, pe vremea lui Florin Călinescu. Dragoș Bucur și Bobonete au spus totul despre fostul lor coleg

Jurații de la Românii au talent și-au spus părerea despre Florin Călinescu, după ce acesta a decis să renunțe la televiziune.

15 iun. 2023, 22:55
Ce se întâmpla la masa juriului de la Românii au talent, pe vremea lui Florin Călinescu. Dragoș Bucur și Bobonete au spus totul despre fostul lor coleg
Ce se întâmpla la Românii au talent pe vremea lui Florin Călinescu

Jurații de la Românii au talent au dat tot din casă. Care este, de fapt, realiatatea de la masa juriului și ce se întâmpla pe vremea când Florin Călinescu încă mai lucra aici.

Dragoș Bucur a povestit totul despre temerile pe care le-a avut în momentul în care a acceptat să se așeze la masa jurioului. Actorul susține că se temea că nu va putea face glume cu ceilalți colegi, dar și că a auzit diferite povești despre cei care au ales să plece. Acestuia îi era frică că va da de persoane rigide.

„Asta a fost de fapt teama mea, că dau de niște scorțoși din ăia, dacă zici două glume, gata, s-a terminat, se oprește filmarea. Auzisem și poveștile cu ăia care au plecat. Faptul că am putut să fac glume, decente, din prima, că ne-am permis lucrurile astea, pentru mine a însemnat foarte mult.

Adică tu vrei să-mi zici mie că până să venim noi se puteau face orice fel de glume. La televizor, mai ales când sunt mai mulți oameni, nu prea se fac glume. Mulți spun că au o imagine de protejat și nu poți să vii să-mi zici tu mie că fac o emisiune cu casele, în care plânge lumea”, a declarat Dragoș Bucur în podcastul lui Andi Moisescu.

Citește și: Smiley primește un salariu uriaș de la Pro TV, mai mare chiar și decât cel al Andreei Esca. Câți bani încasează artistul de la Românii au Talent

Mihai Bobonete a declarat că Andi Moisescu și Andra erau niște suflete triste, atunci când îl aveau coleg pe Florin Călinescu.

„Așa mi s-a părut mie Andi cu Andra, atunci când era Călinescu acolo. Când am ajuns acolo asta am vrut să zic: ‘Așa frumușei și totuși așa suflete triste?’.

Atât de buni, arătau impecabil, erau la masa aia, a început show-ul, frumoși și totuși pe interiorul lor ce traume ascundeau, ce plângeau în batistă când apărea câte un copil”, a declarat Bobonete.

Citește și: Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au talent 2017, a vorbit despre greutățile prin care a trecut de-a lungul copilăriei

Andra a dezvăluit multe dintre peripețiile din copilărie chiar la Românii au talent, oferind detalii pe care nici măcar părinții ei nu le știau. Artista s-a ales și cu o mustrare din partea mamei din această cauză.

„Au aflat foarte multe lucruri părinții mei despre mine din culisele Românii au talent. Au fost chestii pe care nu le-am zis. Curiozitățile noastre, ale voastre, din copilărie, de iubiți. Mă suna mama și-mi spunea; ‘Tu fată, dar chiar trebuia să spui așa ceva?’.

Eu îi spuneam mamei că am zis așa, împreună cu colegii, nu m-am gândit că se va da la tv. Am zis că sunt adevăruri, nu am ce să fac. Sunt chestii pe care le-am trăit și nu avem de ce să ne mai ascundem de ele”, a mărturisit Andra.