Ce se întâmplă acum la mormântul Iulianei, mama sinucigașă de la Timișoara și a copiilor ei: „Rar am văzut atâta durere”

În urmă cu peste o lună, Iuliana, o mamă de 32 de ani din Timișoara, se arunca de pe terasa unui bloc de zece etaje, împreună cu cei doi copii ai săi în brațe.

08 iun. 2022, 22:22
Ce se întâmplă acum la mormântul Iulianei, mama sinucigașă de la Timișoara și a copiilor ei: „Rar am văzut atâta durere”

Iuliana, mama sinucigașă din Timișoara, a fost îngropată în același mormânt cu cei doi copii ai săi, amândoi morți și ei în tragedie. Alegerea a a aparținut tatălui micuților.

Imagini șocante, surprinse la mormântul Iulianei, mama sinucigașă de la Timișoara

La o lună de la tragedie, familia Iulianei a luat decizia de a face un mormânt nou pentru ea și cei doi copii. Șocanta întâmplare încă îi mai impresionează pe angajații cimitirului unde cei trei își duc somnul de veci.

Citește și: Mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc fusese externată de la psihiatrie. Ce diagnostic i-au pus medicii

„Aoleu! Nu-mi aduceți aminte. A fost groaznic. Rar am văzut atâta durere. Îi văd și acum, aproape în fiecare zi, cum vin la mormânt. Rude și familia vin! E o femeie care vine aproape în fiecare zi și aprinde candele acolo”, spune un angajat al cimitirului.

Totodată, tatăl celor doi copii dorește să facă o nouă criptă pentru aceștia. Iuliana și micuții ei sunt înmormântați într-o criptă donată.

„Străbunica copiilor, din partea tatălui, vine zilnic la mormânt. Bunica vine, tatăl copiilor vine și el. Chiar am vorbit astăzi cu el, că vrea să refacă mormântul, să facă o criptă nouă. Acolo a fost o familie de nemți, care sunt plecați și au donat cripta bisericii, iar biserica a avut bunăvoința să le-o dea lor, având în vedere cazul care a fost și cu copii. Dar tatăl vrea să o refacă și să facă o criptă nouă acolo”, spune administratorul cimitirului, scrie Gândul.ro.

Iuliana s-a aruncat de la etajul 10, împreună cu cei doi copii ai săi

Iuliana, o mamă de 32 de ani din Timișoara alegea, la începutul lunii mai, să se arunce pe terasa unui bloc de 10 etaje. Toți trei au murit pe loc.

Citește și: O vedetă de la noi rupe tăcerea despre Iulia, mama sinucigaşă din Timişoara: „Şi-a iubit copiii foarte mult”

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat următoarele forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara: o autospecială de primă intervenție și comandă A200, o ambulanță SMURD tip C cu medic, o ambulanță SMURD tip B, o motocicletă SMURD, 7 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical.”, anunțau atunci reprezentanții ISU Timiș.