O vedetă de la noi rupe tăcerea despre Iulia, mama sinucigaşă din Timişoara: „Şi-a iubit copiii foarte mult”

O vedetă de la noi rupe tăcerea despre Iulia, mama sinucigaşă din Timişoara. Chiar dacă nimic nu prevestea o asemenea tragedie, tânăra a decis să își pună capăt zilelor și să ia viața inclusiv celor doi copii ai săi, băiețel și fetiță.

06 mai 2022, 18:01
O vedetă de la noi rupe tăcerea despre Iulia, mama sinucigaşă din Timişoara: „Şi-a iubit copiii foarte mult”
Iulia îl cunoaştea pe Alex, tatăl copiilor, de când avea 15 ani

O vedetă de la noi rupe tăcerea despre Iulia. O apropiată a tinerei, Alina Radi, care o cunoștea pe mama care a ales să se arunce de pe terasa unui bloc cu cei doi copii ai săi, este șocată de gestul necugetat al femeii.

Citeşte şi: Noi detalii în cazul mamei care s-a aruncat cu cei doi copii în brațe, de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara

O vedetă de la noi rupe tăcerea despre Iulia

Cântăreaţa de muzică populară îi cunoştea bine pe cei doi şi spune că aveau o relaţie tumultoasă, dar nimic să o ducă cu gândul că Iulia are alege calea sinuciderii. Iulia îl cunoaştea pe Alex, tatăl copiilor, de când avea 15 ani. În 2014 s-au căsătorit, dar în 2020, au divorțat. Dar, acum, urmau să se căsătorească din nou, la mijlocul lumii mai.

Și-a iubit copiii foarte mult (Iuliana – n.r.). Urmau să se recăsătorească (Iuliana și fostul soț – n.r.). Nu a dat niciun semn că s-ar putea întâmpla așa ceva. Copilul ăsta (fostul soț – n.r.) e un copil atât de bun, o iubea. Nu că o iubea, o diviniza. S-au certat, s-au împăcat, iar s-au certat, iar s-au împăcat.

El e în stare de șoc. Am stat patru ore lângă el când a ajuns din Austria, nu a scos un cuvânt. Nu își explică nimeni gestul ăsta din moment ce ei trebuiau să se recăsătorească”, a precizat cântăreața Alina Radi, potrivit Antena 3.

Iulia şi cei doi copii, înmormântaţi în acelaşi sicriu

Decizia a fost luată de Alex, fostul soţ al femeii care s-a aruncat împreună cu copiii de pe blocul de 10 etaje din Timişoara. Femeia în vârstă de 32 de ani va fi înmormântată în acelaşi sicriu cu fetiţa şi băieţelul său. Tatăl copiilor a fost cel care a decis ca cei trei să-şi doarmă somnul de veci împreună.

Bărbatul este şocat de tragedia care s-a petrecut, mai ales că el şi Iulia urmau să se recăsătorească. Trupurile celor trei au fost depuse la o capelă din Timişoara. Acolo, familia şi apropiaţii îşi pot lua rămas-bun de la Iulia, Alisa şi Nicholas.

Tânăra în vârstă de 32 de ani era casnică și că terminase psihologia. Marți, pe 3 mai, Iulia a sărit de pe un bloc din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiețel și o fetiță, de 3 și respectiv 6 ani.

Femeia de 32 de ani a murit pe loc, iar la scurt timp a murit și băiețelul.