Ce se întâmplă la mormântul lui Emi Pian la un de la moartea celebrului interlop

Emi Pian a murit pe 4 august 2020, iar apropiații vin regulat să îi viziteze mormântul, care este păzit non-stop. Celebrul interlop este îngropat în cimitirul "Tudor Vladimirescu" din București. Cavoul este dotat cu termopane și o ușa la care au acces numai rudele lui Emi Pian.

02 aug. 2021, 17:37
Ce se întâmplă la mormântul lui Emi Pian la un de la moartea celebrului interlop

Ce se întâmplă la mormântul lui Emi Pian. Peretele exterior al cavoului este decorat cu fotografii ale lui Emi Pian, acoperișul este aurit, iar de jur împrejurul lui stau atârnate flori în ghiveci, scrie Cancan. În fiecare zi, mormântul este supravegheat de angajații cimitirului, care au grijă ca locul să nu fie vandalizat sau distrus.

Ce se întâmplă la mormântul lui Emi Pian

Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea, a fost liderul uneia dintre cele mai periculoase grupări mafiote din Capitală: clanul Duduianu. Ultimul său mesaj pe rețelele de socializare a fost postat cu puțin timp înainte să fie ucis: „La multi ani fratioru meu viata mea Draghici ionut vtm”. Emi Pian a devenit cunoscut, în anul 2019, după ce a călcat un tânăr pe o trecere de pietoni din Sectorul 5 al Capitalei, incident surprins de camerele de supraveghere. La eliberare, liderul Duduienilor a fost întâmpinat cu șampanie, artificii și lăutari chiar în fața Penitenciarului Rahova.

„Parastas” cu zeci de persoane în ziua în care Emi Pian ar fi împlinit 40 de ani. Tot Clanul Duduienilor și maneliștii, printre care și Florin Salam și Adi Minune, amendați de Poliție

Pe 4 august 2020, Emi Pian a fost omorât de unul dintre membrii unui clan rival, într-un conflict de stradă. El a fost înjunghiat mortal de Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu. Cearta ar fi survenit în timpul unui joc de barbut, din cauză că amândoi interlopi ar fi împrumutat cu bani același jucător. Cearta s-a transformat rapid în bătaie, iar Emi Pian a fost omorât!