„Parastas” cu zeci de persoane în ziua în care Emi Pian ar fi împlinit 40 de ani. Tot Clanul Duduienilor și maneliștii, printre care și Florin Salam și Adi Minune, amendați de Poliție

Zi tristă în familia lui Emi Pian, care astăzi ar fi trebuit să-și serbeze ziua de naștere. Familia și cunoscuții acestuia s-au adunat în casa Duduienilor și l-au plâns din nou, la mai bine de șapte luni de când a trecut în neființă.

01 mart. 2021, 18:52
„Parastas” cu zeci de persoane în ziua în care Emi Pian ar fi împlinit 40 de ani. Tot Clanul Duduienilor și maneliștii, printre care și Florin Salam și Adi Minune, amendați de Poliție

Comemorarea lui Emi Pian a fost întreruptă de polițiști după imaginile apărute în spațiul public de la eveniment. Zeci de persoane s-au strâns în locuința acestuia, nerespectând vreun moment regulile de protecție.

30 de persoane amendate pentru nerespectarea măsurilor

„Astăzi, 01 martie 2021, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 19 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la un eveniment în desfășurare, într-o locuință situată în zona sa de competență.

La fața locului s-au deplasat polițiști, care au identificat peste 20 de persoane. La acest moment sunt aplicate măsurile legale, în conformitate cu prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost identificate și sancționate contravențional cu amendă, pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 30 de persoane.

Cuantumul sancțiunilor se ridică la 21.000 lei.”, au transmis autoritățile.

 

Florin Salam și Adi Minune, prezenți la evenimentul în memoria lui Emi Pian

La eveniment au fost prezenți persoane apropiate ale lui Emi Pian, dar și Florin Salam, Adi Minune și Costel Biju care au cântat în memoria lui.

Emi Pian a fost sărbătorit cu masă mare și cântece de jale. Maneliștilor li s-a alăturat și Aly, fiul cel mare al lui Emi Pian, pe numele lui real Gabriel Duduianu.

„Îți plăcea cu familia/Acum un an cu toți dansam/Dar de azi, de ziua ta, nu e, nu e nimenea/Și mă uit la mama mea/E bolnavă, săraca”, sunt câteva din versurile dedicate de cei doi maneliști.

Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a fost executat în dimineața zilei de 4 august de un individ din clanul rival. Mototolea, lider al clanului Duduianu, era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România.

A fost ucis anul trecut de fiul lui Napi, liderul unei grupări din Chitila. Scandalul terminat cu moartea lui Emi Pian a pornit de la un joc de barbut.

https://www.youtube.com/watch?v=gLwJS3t8xPg&ab_channel=DanielCameramanu


loading...
Partenerii noștri