Ce se mai întâmplă cu Viviana Sposub și George Burcea de când au plecat în America. Vedeta, mai sinceră ca oricând: „Deja am obosit”

Viviana Sposub le-a vorbit tuturor urmăritorilor săi de pe rețelele sociale despre experiența din America. Vedeta a lăsat totul în urmă și a plecat alături de iubitul ei, George Burcea, peste ocean.

06 apr. 2023, 14:01
Ce se mai întâmplă cu Viviana Sposub și George Burcea de când au plecat în America. Vedeta, mai sinceră ca oricând: „Deja am obosit”

Viviana Sposub le povestește tot timpul fanilor cu ce își ocupă timpul în America și ce se mai întâmplă în viața ei. Recent a spus că a locuit timp de trei luni în New York și că de o lună se află în Los Angeles fiindcă lui George îi place mai mult. Vedeta a mai spus că și-a propus să facă 10.000 de pași pe zi, dar că a renunțat la acest obicei fiindcă deja a obosit.

Citește și George Burcea și Viviana Sposub au dat lovitura în America. Anunțul făcut de actor. Niciodată în România nu ar fi avut o asemenea șansă

„Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New York-ul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari. E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit”, a spus Viviana Sposub, pe Instagram.

Artista și-a petrecut și Anul Nou în New York și a mărturisit că i s-a împlinit un vis.

Citește și Cu ce se ocupă Viviana Sposub de când nu mai apare la TV. Iubita lui George Burcea vrea să cucerească America

„Plâng! Cel mai frumos Revelion din viața mea!!! New York este magic, iar faptul că am putut participa la petrecerea din Times Square este un vis devenit realitate…”, a scris bruneta pe Instagram, în prima zi din noul an.