Cu ce se ocupă Viviana Sposub de când nu mai apare la TV. Iubita lui George Burcea vrea să cucerească America

Cu ce se ocupă Viviana Sposub de când nu mai apare la TV. A devenit concurentă în emisiunea „Bravo, ai stil!”, iar după acest proiect a devenit prezentatoarea matinalului, la același post. Ulterior a decis să se retragă de pe micile ecrane. Și-a însoțit iubitul în America, acolo unde acesta a primit un rol în serialul „Wednesday”, difuzat de Netflix.

02 feb. 2023, 11:00
Cu ce se ocupă Viviana Sposub de când nu mai apare la TV. Iubita lui George Burcea vrea să cucerească America
Viviana Sposub și-a însoțit iubitul în America

Cu ce se ocupă Viviana Sposub de când nu mai apare la TV. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” își ține în permanență fanii la curent cu activitatea ei. Bruneta trăiește visul American După ce ani la rând a cochetat cu televiziunea din România. Și-a însoțit iubitul în America, acolo unde acesta a primit un rol în serialul „Wednesday”, difuzat de Netflix.

Citește și: George Burcea o răsfaţă pe Viviana Sposub. I-a gătit o reţetă delicioasă

Cu ce se ocupă Viviana Sposub de când nu mai apare la TV

Fosta prezentatoare se pozează în diverse locuri din State, iar imaginile le împărtășește pe rețelele de socializare. Inclusiv noaptea dintre ani, cei doi au petrecut-o în America. Viviana Sposub spune că visul de a ajunge în Times Square a devenit acum realitate.

Plâng! Cel mai frumos Revelion din viața mea!!! New York este magic, iar faptul că am putut participa la petrecerea din Times Square este un vis devenit realitate…”, a scris bruneta pe Instagram, în prima zi din noul an.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Viviana Sposub și George Burcea au strălucit pe covorul roșu

Viviana Sposub și George Burcea au fost prezenți la premiera serialului în care joacă actorul, „Wednesday”. Cei doi au strălucit pe covorul roșu și au atras toate privirile. Bruneta a purtat o rochie neagră lungă, accesorizată cu o pereche de mănuși lungi care au dat o notă de eleganță ținutei.

Pentru George Burcea este, probabil, cea mai bună perioadă pe plan profesional. Joacă rolul lui Lurch din Familia Addams și face parte din distribuția serialului „Wednesday” lansat pe Netflix alături de Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Emma Myers, Joy Sunday, Georgie Farmer, Naomi J. Ogawa, Christina Ricci.

Atât de fericiți să pășim pe covorul negru din Los Angeles la premiera serialului WEDNESDAY! De astăzi îl puteți urmări pe George Burcea în rolul lui Lurch pe Netflix!”, a scris Viviana Sposub, pe Instagram. (Vezi AICI imaginile)