Ce se va deschide în locul clubului Bellagio din Capitală. S-a început amenajarea

Clubul Bellagio de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală este închis de mai mulţi ani, iar spaţiul a fost lăsat în paragină. Ei bine, acum, în acel loc va fi un nou supermarket Mega Image, care este aproape amenajat.

RomaniaTV.net
13 oct. 2020, 06:19
Ce se va deschide în locul clubului Bellagio din Capitală. S-a început amenajarea

Olandezo-bel­gie­nii au început acum ceva vreme ame­najarea care este aproape gata la inte­rior, fiind ins­ta­late rafturile şi vit­rinele. Exteriorul este şi el aproape gata, dar este în continuare îmbrăcat în folie închisă le culoare, astfel că brandul nu este vizbil, potrivit ZF.

Noul magazin are o zonă Equilibrium – de produse alimentare şi nealimentare pentru un stil de viaţă echilibrat, sănătos -, acest tip de proiect fiind de regulă găsit în magazinele mari sau de tip concept-store. Spaţiul ocupat anterior de clubul Bellagio este suficient de mare cât să găzduiască atât un supermarket cât şi un magazin de tip concept store ce măsoară 2.000-2.500 mp şi care are o serie de insule sau de restaurante adiacente.

Reţeaua de magazine a cerut încă de anul trecut acordul locatarilor pentru această deschidere, conform unor persoane care locuiesc în imobil.

Mega Image a deschis de la începutul anului peste 50 de magazine, depăşind pragul de 800 de unităţi pe plan local. Astfel, au fost inaugurate 30 de supermarketuri Mega Image şi 24 de magazine de proximitate Shop & Go, potrivit sursei menţionate mai sus.

Afacerile Mega Image au sărit de 6,6 mld. lei anul trecut după o creştere de 16% susţinută de creşterea consumului privat şi de deschiderea a aproape 100 de magazine. De altfel, în fiecare din ultimii ani cifra de afaceri a Mega Image a avut creştere de două cifre.