Ce semn divin a primit Dana Nălbaru înainte de a se pocăi: „Mi-a fost rușine de mine. Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac”

Dana Nălbaru a dezvăluit că, înainte de a lua decizia de a se pocăi, i s-a arătat un semn divin într-un moment de tulburare.

02 mai 2023, 10:13
Ce semn divin a primit Dana Nălbaru înainte de a se pocăi: „Mi-a fost rușine de mine. Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac”
De ce s-a pocăit Dana Nălbaru

Dana Nălbaru, în vârstă de 33 de ani, a fost mai sinceră ca oricând și a dezvăluit că s-a pocăit și că a fost o decizie destul de dificilă. Plină de îndoieli dacă să facă acest pas, soția lui Dragoș Bucur s-a gândit multă vreme la acest lucru, iar în cele din urmă a primit un semn divin care a convins-o că acesta e drumul pe care trebuie să meargă.

Dana Nălbaru a renunțat la atenția presei și la lumina reflectoarelor cu câțiva ani în urmă, iar recent a dezvăluit, în cadrul podcastului „Fain&Simplu” al lui Mihai Morar, de ce a făcut acest pas.

Citește și Părintele Calistrat o contrazice pe Dana Nălbaru, după ce a spus că s-a pocăit: „N-ai părăsit nicio viață publică”

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Toate lucrurile care au fost prea mult, pentru mi-au făcut rău. Prea multă lume mă cunoștea. Nu e o dramă. Nu m-a consumat, dar am avut de suferit. Nu mi-a plăcut să fiu persoană publică”, a spus soția lui Dragoș Bucur.

Dana Nălbaru a mai explicat ce a condus-o exact spre decizia de a se pocăi. „Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac. Am plecat la Botoșani la un concert. În ziua aceea s-a stricat mașina, am stat vreo 14 ore pe drum, era foarte cald și eram extrem de supărată. Mi-am spus în sinea mea: Hai, măi, ce cad eu de la credință? Dacă nu mai ești ortodox se spune că ai căzut de la credință. Am zis că gata, nu mă mai botez. Am ajuns la Botoșani, am mers în camera de hotel. Am deschis televizorul, nimic interesant. Hai să iau Biblia, o aveam la mine. Eram hotărâtă să nu mă mai botez. Am deschis Biblia și mi-a căzut pe piept o bucată de carton gros. Erau scrise două versete. Din Matei scria versetul ‘Cine vine la mine din inima lui vor curge râuri de apă vie.”, a povestit Dana Nălbaru în podcastul lui Mihai Morar.

Citește și Dana Nălbaru, despre motivul care a făcut-o să aleagă calea pocăinței: „Îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, să îl fac pe Iisus mândru de mine”

Mesajul pe care l-a primit a fost răspunsul la toate întrebările și îndoielile.

„Mi-a fost rușine de mine, mi-am dat seama că Dumnezeu a știut că vine momentul în care eu mă voi îndoi. Zi de zi deschisesem Biblia și nu văzusem acel carton”, a continuat Dana Nălbaru.