Dana Nălbaru, despre motivul care a făcut-o să aleagă calea pocăinței: „Îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, să îl fac pe Iisus mândru de mine”

Dana Nălbaru, soția actorului Dragoș Bucur și fosta solistă a trupei Hi-Q, a povestit despre cum a ajuns să fie pocăită.

17 apr. 2023, 22:55
Dana Nălbaru, despre motivul care a făcut-o să aleagă calea pocăinței: „Îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, să îl fac pe Iisus mândru de mine”
De ce s-a pocăit Dana Nălbaru

În a doua zi de Paște, Mihai Morar a postat interviul realizat cu Dana Nălbaru, pe canalul de YouTube al podcastului său, „Fain și Simplu”. Chiar dacă s-a retras în urmă cu mult timp din showbiz, Dana a rămas și acum o persoană cunoscută, deoarece a fost solista unei trupe în vogă în anii 2000 – Hi-Q – unde cânat alături de Mihai Sturzu și Florin Groza.

În 2007, Dana Nălbaru juca în filmul „După ea”, unde l-a cunoscut pe Dragoș Bucur, care mai târziu avea să-i fie soț. Cei doi au acum trei copii, doi biologici și unul adoptat. Artista a renunțat la spațiul public, la film și la muzică și a decis să se pocăiască.

De ce s-a pocăit Dana Nălbaru

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele.Citește și: Cu ce se ocupă Dana Nălbaru, după ce a renunțat la muzică. Face bani frumoși din afacerea eiAm învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri”, a declarat Dana. Și tot ea a mai spus: „când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem.Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu.Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu îşi duc copiii la şcoală. Motivul pentru care au luat această decizieCând te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut! ”

, a povestit Dana Nălbaru în cadrul podcastului.

Despre reunirea trupei Hi-Q, Dana Nălbaru spune că nu mai vrea să urce pe scenă, ci preferă să spele rufe. Întrebată ce ar scrie pe cartea ei de vizită, artista a răspuns: „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus”.