Ce semne a primit Andreea Marin de la mama ei, „din cer”. A izbucnit în lacrimi

Ce semne a primit Andreea Marin de la mama ei, "din cer". Vedeta a vorbit despre un subiect extrem de sensibil pentru ea: moartea mamei, care a avut loc în urma unui accident cumplit, pe când avea doar nouă ani.

25 aug. 2021, 00:04
Ce semne a primit Andreea Marin de la mama ei, „din cer”. A izbucnit în lacrimi
Ce semne a primit Andreea Marin de la mama ei, "din cer"

Ce semne a primit Andreea Marin de la mama ei, „din cer”, care s-a stins din viaţă în urma unui accident. Vedeta, împreună cu părinții și sora sa se întorceau de la mare.

M-am supărat atunci pe Dumnezeu. Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi.

Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a declarat Andreea Marin la Kanal D.

Citeşte şi: Andreea Marin își face praf foștii soți: „A treia căsătorie? S-o uităm!”

Ce semne a primit Andreea Marin de la mama ei, „din cer”

Fosta Zână a suprizelor

a vorbit în premieră și despre cum a simțit prezența mamei ei de-a lungul vieții și a acceptat să povestească un moment teribil în care a ştiut că mama ei este îngerul ei păzitor, dar şi al fiicei sale, Violeta.

S-a întâmplat pe când fiica ei, Violeta, era abia un bebeluș care începuse să meargă de-a bușilea. Andreea a povestit că era terifiată la gândul că micuța ar putea cădea pe scări, dormitorul ei fiind sus.

Într-o noapte, a povestit fosta zână, a visat exact spaima ei cea mai mare. Respectiv că fetița ei se ridică din pat, pornește, ajunge în capătul scărilor și de-acolo se rostogolește.

Dar tot în vis, la capătul scărilor, a apărut mama ei, care a prins-o pe Violeta în brațe și i-a spus: Atât timp cât sunt eu aici, n-o să se întîmple nimic.