Ce semnificaţie au aluniţele de pe corp în funcţie de ZODIA în care te-ai născut! NIMENI nu ştia această legatură!

Din punct de vedere astrologic, corpul uman este împărţit în douăsprezece zone. Fiecărei zone îi corespunde un anumit semn al zodiacului.

24 mai 2017, 13:27
Ce semnificaţie au aluniţele de pe corp în funcţie de ZODIA în care te-ai născut! NIMENI nu ştia această legatură!

Aluniţele prezente într-un anumit loc – sunt un fel de marcă prin care puteţi învăţa multe despre o persoană: să-i cunoaşte-ţi punctele forte şi punctele slabe şi chiar să ştiţi ce fel de viitor o aşteaptă.

BERBECUL

Berbecul guvernează capul. Obrajii, fruntea, urechile, nasul, ochii – examinaţi mai îndeaproape acele părţi ale corpului.
O aluniţă în zona ochilor – este un semn că persoanei îi este dificil să-şi controleze emoţiile. Aflată pe ureche, indică o înaltă stima de sine şi o tendinţă de a se lăuda; dacă este pe frunte – are un sens, un scop în viaţă; şi pe obraji – ne vorbeşte despre natura pasiunii.

TAURUL

Taurul este responsabil pentru gât.

Un bărbat Taur cu aluniţe pe gât va deveni un mare om de afaceri, iar la o femeie emeie de afaceri. Este un om încăpăţânat, conservator, îşi cunoaşte propria valoare, dar trebuie să fie încrezător în viitor. Bunăstarea financiară – acesta este scopul principal al vieţii sale. Dacă aluniţele sunt pe umăr, este bine să-şi deschidă propriul restaurant, hotel, magazin.

 

Citeşte continuarea pe kfetele.ro