Ce semnificaţie au tatuajele lui George Restivan. Logodnicul Adrianei Bahmuţeanu, dezvăluiri despre pasiunile sale bizare: „Într-o zi, vreau să o duc pe acolo”

Ce semnificaţie au tatuajele lui George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuţeanu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi urmează să se căsătorească. Nu se cunosc foarte multe despre omul de afaceri care a trăit ani buni în Statele Unite ale Americii.

04 feb. 2023, 20:39
Ce semnificaţie au tatuajele lui George Restivan. Logodnicul Adrianei Bahmuţeanu, dezvăluiri despre pasiunile sale bizare: „Într-o zi, vreau să o duc pe acolo”
Ce semnificaţie au tatuajele lui George Restivan

Ce semnificaţie au tatuajele lui George Restivan. Pe lângă multele tatuaje de pe brațe, are și două desene pe pielea capului, iar rezultatul este vizibil doar atunci când este tuns foarte scurt.

Fiindcă a locuit în America, bărbatul este pasionat de cultura indigenă. Mai mult decât atât, de câteva luni încoace încearcă să o introducă și pe Adriana Bahmuțeanu în secretele culturii triburilor de amerindieni și visează ca, împreună, să viziteze rezervațiile.

Citeşte şi: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc! Care este adevăratul motiv al celor cinci divorțuri de Silviu Prigoană: ”Nu am divorțat eu”

Ce semnificaţie au tatuajele lui George Restivan

Tatuajul de pe partea stângă a capului reprezintă California, ursul californian. Pe dreapta e vulturul american. Eu sunt pasionat de cultura indigenilor americani, amerindienilor.

Eu tot îi spun Adrianei despre cultura lor, i-am adus și niște coliere pe care nu le-a purtat… Într-o zi, vreau să o duc pe acolo, la triburile din Utah și Arizona, la tribul Navajo. Luna de miere este programată în Dubai, dar o să o duc și acolo…”, a spus George, pentru Fanatik.ro.

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că e nerăbdătoare să facă petrecerea de nuntă alături de bărbatul ei, care i-a schimbat viaţa şi a făcut-o să iubească din nou. ”Acest bărbat mi-a dat ce aveam eu nevoie: liniște și bucurii în fiecare zi. Stabilitate. Simt că avem relația asta de 20 de ani, mă simt confortabil și în siguranță alături de el.

Și e bărbat perfect, face tot în casă, duce gunoiul, spală vase, spală pe jos, aranjează haine, le pune la spălat, la uscat. Când vin acasă e totul perfect.

Vom face o nuntă tradițională românească, cu muzică românească și tradiții ca la noi și să o facem în vară. Deocamdată ne uităm la rochii”, a spus și Adriana Bahmuțeanu, pentru sursa menţionată mai sus.