Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, față în față cu Silviu Prigoană: „Am putea avea o relație foarte bună”

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, față în față cu Silviu Prigoană. Jurnalista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu George Restivan și ușor, ușor, cunoaște toți oamenii importanți din viața iubitei sale, cum ar fi cei doi copii, pe care îi are din fosta căsnicie.

20 dec. 2022, 12:54
Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, față în față cu Silviu Prigoană: „Am putea avea o relație foarte bună”

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, față în față cu Silviu Prigoană. După divorțul de afacerist, viața amoroasă a vedetei nu prea a mai fost prioritară, pe primul loc fiind cei doi copii. Acum, jurnalista radiază de fericire lângă noul său logodnic și vrea să îl introducă cu totul în viața ei.

Citește și: Carmen Harra, dezvăluiri incendiare despre presupusa fiică a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu: ”Intuiția mea este că aceasta nu este fiica lui George”

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, față în față cu Silviu Prigoană

Dacă până acum, noul logodnic al Adrianei Bahmuțeanu a trecut de toate probele și a ajuns la inima vedetei, recent, acesta a trebuit să treacă de cel mai greu test din relația lor. George a făcut cunoștință cu cei mai importanți bărbați din viața acesteia, cei doi copii ai vedetei. Bărbatul a declarant că îi iubește pe băieți ca pe proprii lui copii și că își dorește să treacă împreună peste toate obstacolele pe care viitorul le rezervă.

I-am cunoscut deja pe Maximus și pe Eduard, dar și pe Silvius Prigoană. Îi iubesc ca pe propriii mei copii. Am o părere foarte bună despre ei și-mi doresc ca provocările care vor veni în lunile următoare, dacă vor fi, să le depășim cu bine”, a declarat George Restivan, conform Impact.

Pe lângă copiii Adrianei, George vrea să mai facă cunoștință la un moment dat cu politicianul Silviu Prigoană. Legat de fostul soț al jurnalistei, a spus că îl respectă pe acesta și crede că ar putea avea o relație bună. „Avem tot respectul pentru domnul Silviu Prigoană și sunt sigur că am putea avea o relație foarte bună”, a completat bărbatul.