Ce seriale apar în 2022 pe Netflix România. Titluri noi pe platformă în acest an

Anul 2022 vine cu o mulțime de seriale mult așteptate. Reprezentanții Netflix au dezvăluit o parte din producțiile de care ne vom putea bucura anul acesta.

02 ian. 2022, 12:51
Ce seriale apar în 2022 pe Netflix România. Titluri noi pe platformă în acest an

Seriale noi pe Netflix în 2022.

Portofoliul din 2022 cuprinde seriale preferate de fani, ca Sandman și Resident Evil, noi producții care prezintă povești vechi de secole, precum Vikingii: Valhalla și The Witcher: Originea sângelui, noi sezoane ale unor seriale îndrăgite, cum ar fi Stranger Things 4, The Umbrella Academy sezonul 3, Alice in Borderland sezonul 2, Locke & Key sezonul 3 și Crescându-l pe Dion sezonul 2, seriale-eveniment de animație, ca Cyberpunk: Edgerunners, Magic: The Gathering și Army of the Dead: Lost Vegas, prologul animat în serial al filmului semnat de Zack Snyder Armata celor morți, întoarcerea la narațiunile create cu măiestrie odată cu serialul marca Mike Flanagan The Midnight Club, precum și noul thriller care sfidează clasificările tradiționale, intitulat Arhiva 81.

Arhiva 81 – 14 ianuarie 2022

Seriale noi pe Netflix în 2022. Arhiva 81, serial horror, îl urmărește pe arhivarul Dan Turner (Mamoudou Athie) care preia sarcina de a restaura o colecție de înregistrări video deteriorate din 1994. În timp ce reia eforturile unei realizatoare de documentare pe nume Melody Pendras (Dina Shihabi), el ajunge să investigheze o sectă periculoasă în complexul de apartamente Visser. Pe măsură ce acțiunea se derulează în cele două planuri temporale, Dan începe să dezvolte treptat o obsesie pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu Melody. Între cele două personaje se formează o legătură misterioasă, iar Dan ajunge să fie convins că o poate salva pe Melody de sfârșitul îngrozitor de care a avut parte cu 25 de ani în urmă.

În Slujba Trecutului – 28 ianuarie 2022

Seriale noi pe Netflix în 2022. În timpul unei vacanțe în Europa cu fiica sa, o mamă singură din America își vede viața dată peste cap atunci când CIA-ul o obligă să se confrunte cu propriul trecut de spioană rusă, care a dobândit abilități speciale în urma unui experiment secret al KGB-ului. După ce o serie de incidente maniacale criminale sugerează că cineva cu abilități exact ca ele ei atacă oameni nevinovați, Jenny (Margarita Levieva) este nevoită să-și părăsească ascunzătoarea pentru a opri acest răufăcător sau să riște să-și piardă familia și noua viață pe care și-a construit-o. Adam Glass (Supernatural, Minți criminale: Dincolo de hotare, The Chi) este realizatorul și producătorul executiv al serialului.

Crescându-l pe Dion, sezon 2 – 1 februarie 2022

Crescându-l pe Dion este povestea lui Nicole (Alisha Wainwright) și a fiului ei, Dion (Ja’Siah Young), care începe să manifeste abilități misterioase, de supererou. În sezonul 2, la doi ani după ce l-a învins pe Omul Distorsionat (Jason Ritter), Dion continuă să-și desăvârșească puterile cu ajutorul mamei lui și al lui Tevin (Rome Flynn), antrenorul său de la Biona, care îi atrage atenția lui Nicole. După ce se împrietenește cu un nou elev cu superputeri pe nume Brayden (Griffin Robert Faulkner), au loc mai multe evenimente îngrijorătoare, iar Dion înțelege că pericolul pândește în continuare. Printre răsturnări de situație și oaspeți surpriză, Dion și Nicole trebuie să învingă din nou, nu doar pentru ei înșiși, ci și pentru a salva întregul oraș Atlanta.

Citește și Filme noi în 2022. Lista celor mai aşteptate 20 de titluri

Vikingii: Valhalla – 25 februarie 2022

Având acțiunea plasată cu peste o mie de ani în urmă, la începutul secolului al XI-lea, Vikingii: Valhalla este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai celebri vikingi ai tuturor timpurilor: legendarul explorator Leif Eriksson (Sam Corlett), pătimașa și încăpățânata sa soră Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) și ambițiosul prinț nordic Harald Sigurdsson (Leo Suter). În timp ce tensiunile dintre vikingi și casa regală din Anglia ating un punct critic si sângeros și vikingii se înfruntă între ei din cauza contradicțiilor dintre credința creștină și cea păgână, acești trei vikingi pornesc într-o călătorie legendară care îi va purta peste oceane și pe câmpuri de bătălie, de la Kattegat până în Anglia și chiar mai departe, totul într-o luptă continuă pentru supraviețuire și glorie. Acțiunea din VIKINGII: Valhalla, debutează la peste o sută de ani de la evenimentele din serialul original VIKINGII și prezintă o nouă aventură care împletește fapte și drame autentice din punct de vedere istoric cu scene de acțiune dure și captivante.

Alice in Borderland, sezonul 2

Seriale noi pe Netflix în 2022. Extraordinara adaptare live-action după manga de succes semnată de Haro Aso, în care tinerii sunt obligați să participe la diverse jocuri pentru a supraviețui în misteriosul univers din Borderland revine cu un al doilea sezon! Pentru a dezlega misterele din Borderland și pentru a se întoarce în lumea noastră, Arisu, Usagi și cei care îi însoțesc trebuie să treacă la nivelul următor, unde îi așteaptă jocuri încă și mai dure. Oare vor reuși să arunce lumină asupra misterelor din Borderland?

Resident Evil

Seriale noi pe Netflix în 2022. Resident Evil este un serial live-action care va spune o nouă poveste desprinsă din legendara franciză de jocuri video a companiei Capcom. La aproape trei decenii de la descoperirea virusului T, o epidemie scoate la iveală secretele întunecate din Umbrella Corporation. Cu Lance Reddick în rolul lui Albert Wesker, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph și Paola Nuñez.

The Midnight Club

Seriale noi pe Netflix în 2022. Un nou serial horror semnat de Mike Flanagan și Trevor Macy (Casa bântuită, Slujba de la miezul nopții) , bazat pe creațiile autorului de mare succes Christopher Pike. Din distribuție fac parte Iman Benson, Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Cymone, William Chris Sumpter, Sauriyan Sapkota, Zach Gilford, Matt Biedel, Samantha Sloyan, Larsen Thompson, William B. Davis, Crystal Balint, Patricia Drake șiHeather Langenkamp.

Stranger Things, sezonul 4 – vara 2022

Un tribut adus filmelor clasice din anii ’80 care au captivat o întreagă generație, Stranger Things este o dramă palpitantă, cu acțiunea plasată în Hawkins, un orășel aparent obișnuit din Indiana. După ce un puști dispare pur și simplu fără urmă, grupul său unit de prieteni și membri ai familiei caută răspunsuri și este prins într-o serie de evenimente mortale și cu miză mare. Dincolo de aparențele acestui orășel banal pândește un extraordinar mister supranatural, care include experimente ultrasecrete conduse de autorități și un portal periculos care leagă lumea noastră de un tărâm sinistru, cu o putere uriașă. Toate acestea vor pune la încercare prietenii și vor da peste cap viața locuitorilor, iar ceea ce va fi descoperit va schimba pentru totdeauna orașul Hawkins și, poate, chiar întreaga lume.

The Witcher

Cu acțiunea plasată în lumea elfilor, cu 1200 de ani înainte de epoca lui Geralt din Rivia, The Witcher: Originea sângelui va spune o poveste demult uitată despre crearea primului vânător de monștri și despre evenimentele care au condus la Conjuncția Sferelor, momentul decisiv în care lumile monștrilor, oamenilor și elfilor s-au contopit, formând un singur univers.

Citește și Filme clasice de iarnă pe care să nu le ratați sărbătorile acestea