Ce-şi doresc părinţii în Noul An: Topul rezoluţiilor de Revelion

Diseară e din nou timpul să închinăm un pahar pentru anul care trece şi să privim cu speranţa spre cel care vine. Ca oricărui părinte grijuliu şi preocupat în permanenţă de binele copiilor săi, inevitabil, la miezul nopţii, când e vremea şampaniei şi a toasturilor pentru viitor, gândurile îţi vor fi îndreptate către cei mici şi către ce îţi doreşti pentru ei în Noul An.

31 dec. 2013, 12:32
Ce-şi doresc părinţii în Noul An: Topul rezoluţiilor de Revelion

Acesta e momentul in care multi parinti isi stabilesc obiective pe care le vor implinite in anul urmator, dar care, adesea, din cauza vietii traite pe repede-inainte, cand trebuie sa jonglezi eficient cu atributiile de familie, cariera si responsabilitatile sociale, isi pierd din prioritate si ajung sa nu se mai realizeze.

Citeşte şi REVELION 2014. TRUCURI ca să nu ţi se facă rău de la mâncare în timpul petrecerii

Un banc spune ca a fi parinte e o meserie tare grea, programul e supra-incarcat, ajungi sa faci mereu ore suplimentare, iar seful e foarte pretentios, insa bine ca macar colegul il are pe vino-ncoace! Asadar, ce isi doresc parintii de Anul Nou?

Citeşte şi Superstiţii de Revelion: Descoperă lucrurile pe care trebuie să le faci în noaptea dintre ani

Ei bine, secretul este ca rezolutiile pe care ti le fixezi de Revelion sa fie cat mai realiste si usor de pus in practica. Daca ti-ai propus ceva de genul: „Anul asta, nu o sa mai tip niciodata la copiii mei“, atunci e bine sa stii de pe acum ca planurile tale nu vor avea succes. In schimb, poti hotari mai degraba: „Anul asta, o sa incerc sa stau mai mult acasa si sa petrec mai mult timp cu copiii“, si chiar sa faci toate eforturile sa te tii de cuvant.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.