REVELION 2014. TRUCURI ca să nu ţi se facă rău de la mâncare în timpul petrecerii

REVELION 2014. La petrecerea de Revelion este recomandat să se mănânce puţin şi des. Astfel vei avea mai multă energie ca să te distrezi.

30 dec. 2013, 18:48
REVELION 2014. TRUCURI ca să nu ţi se facă rău de la mâncare în timpul petrecerii

REVELION 2014. Mâncărurile grele din perioada Sărbătorilor îţi pot pune la încercare digestia. Din această cauză este bine să ai grijă ce şi cum mănânci la petrecerea de Revelion pentru a nu avea probleme de sănătate şi pentru a putea să te distrezi, scrie eva.ro.

Citeşte şi Ce culori să porţi de Revelion ca să ai noroc în dragoste şi la bani în 2014

1. Cu o seară înainte de Revelion. Începe cu o infuzie preparată din o jumătate de apă plată fierbinte în care se stoarce zeamă de lămâie şi se adaugă o ceşcuţă de pătrunjel tocat (frunze şi rădăcină), o linguriţă de seminţe de mărar măcinate. După ce ai lăsat preparatul la infuzat 10 minute, consumă-l cu înghiţituri mici până la culcare.

2. Evită prăjelile, mâncărurile grase, alcoolul şi dulciurile. În ajunul petrecerii de Revelion este recomandat să consumi numai alimente uşoare care nu necesită un timp îndelungat de digestie. Astfel, evită prăjelile, sarmalele, alcoolul şi dulciurile.

Citeşte şi Superstiţii de Revelion: Descoperă lucrurile pe care trebuie să le faci în noaptea dintre ani

3. Evită alimentele care te balonează. Sarea, produsele procesate, carbohidraţii din făina albă, broccoli, conopida, ceapa şi varza sunt câteva dintre alimentele care pot să creeze o senzaţie neplăcută de balonare.

4. Optează pentru vin. Dacă vrei să consumi alcool este important să alegi un vin bun sau o tărie în loc de bere sau alte combinaţii pe care să le faci cu sucuri carbogazoase.

5. Mănâncă puţin şi des. Este de preferat să mănânci puţin şi des. De asemenea, ai grijă la combinaţiile pe care le faci şi limitează-te la preparate simple.

Citeşte şi Cum să aranjezi festiv masa de Revelion