Ce-şi doreşte CU ADEVĂRAT de Ziua Îndrăgostiţilor. Cadoul IDEAL pentru fiecare zodie

Ziua Indragostitilor vine cat de curand si toata lumea este in cautarea cadoului perfect. Daca persoanele aflate in relatii de lunga durata au ajuns sa-si cunoasca partenerii destul de bine, cei aflati la inceput n-au apucat sa afle prea multe despre preferintele iubitilor/iubitelor.

13 feb. 2019, 12:46
Ce-şi doreşte CU ADEVĂRAT de Ziua Îndrăgostiţilor. Cadoul IDEAL pentru fiecare zodie

Astrologii le vin in ajutor si au alcatuit o lista cu ce-si doresc cu adevarat de Ziua Indragostitilor, pentru fiecare zodie in parte. Incearca si tu aceste cadouri!

BERBEC: O bijuterie cu care sa se poata lauda

Venus este in a zecea casa a reputatiei din zodia Berbec, deci nu are rost sa te incurci. O bijuterie cu care se poate lauda este perfecta pentru Ziua Indragostitilor din acest an.

TAUR: O aventura care sa-i stimuleze dezvoltarea

Taurii au o adevarata filosofie cand vine vorba despre romantism. Doar ca Venus se afla in a noua casa a expansiunii si educatiei, iar nativii zodiei tanjesc dupa o aventura care sa-i stimuleze dezvoltarea. Ofera-i partenerului ceva nou, un curs in care sa invete ceva ce nu stie inca.

GEMENI: Ia-l pe sus, la propriu

Gemenii sunt persoane nostalgice si ii incanta, de regula, cadourile pe care sa le pastreze ca amintire. Si totusi, anul acesta, cand Venus e in Capricorn si in a opta casa a intimitatii, Gemenii tanjesc dupa un moment unu-la-unu. Du-ti partenerul intr-o excursie romantica, in care sa fiti numai voi doi.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.